Ets aquí
Inici > Campanyes > #13F mobilitzacions: 2 anys de reforma laboral: més precarietat i més atur

#13F mobilitzacions: 2 anys de reforma laboral: més precarietat i més atur

La setmana vinent farà dos anys que va entrar en vigor la reforma laboral del Govern del PP. Una reforma que ha estat tot un èxit per als seus ideòlegs –la troika, la dreta i la patronal-, ja que ha complert amb els objectius que s’havien marcat per al mercat laboral del nostre país. Dos anys més tard, l’atur i els expedient de regulació d’ocupació continuen creixent, la poca ocupació que es crea és temporal i precària, molts convenis estan bloquejats i d’altres han decaigut, i el salari dels qui encara tenen feina disminueix.

Des de la UGT de Catalunya no deixarem de rebutjar aquesta reforma i demanar la seva derogació, perquè retalla drets laborals, és injusta socialment i és inútil per fer que el nostre país surti de la crisi econòmica. La reforma laboral empobreix i precaritza els treballadors i les treballadors i insisteix en un model productiu de país del tercer món, que competeix en salaris baixos i desregulació laboral.

Per això, la UGT, CCOO de Catalunya i USOC hem convocat mobilitzacions a Barcelona el proper dijous, 13 de febrer, contra la reforma laboral, l’atur, la precarietat i la insostenible situació del FOGASA, especialment a Catalunya, on s’acumulen milers d’expedients i, per tant, el pagament:

Dijous, 13 de febrer:

Barcelona A les 16.30 hores, concentració davant de la Delegació del Govern de l’Estat a Catalunya (c. de Mallorca, 278). 18h Manifestació de pl. Urquinaona fins a pl. St. Jaume.

Lleida: 12h Concentració davant del FOGASA a Lleida, carrer Vallcalent,1

Girona: 12h Concentració davant del FOGASA de Girona a Gran via Jaume I número 41 de Girona

Tarragona: 12h Concentració davant del FOGASA de Tarragona al carrer Pere Martell, 45

Documents:

Manifest “Dos anys de reforma laboral: més atur i més precarietat laboral” #13F 

Top