Tancament del pàrquing de l’Hospital Sta Maria

Després que el passat dissabte, el diari Segre de Lleida publiqués la notícia que s’estaven iniciant els tramits per a la construcció d’habitatges en el solar on aparquen els vehicules els treballadors/es, usuaris i veïns, la secció sindical de l’UGT GSS volem manifestar:

  • Primer- Creiem que l’alternativa d’aparcar a l’Hospital Arnau és insuficient i sobretot per als usuaris, una falta de sensibilitat ja que molts d’ells tenen una mobilitat reduïda.
  • Segon- Els treballadors/es de l’HUSM respecte als treballadors/es de l’HUAV  paguem major quota mensual, una discriminació que com sempre ens converteix en treballadors/es de segona respecte als nostres companys.
  • Tercer- La comissió de mobilitat porta anys sense reunir-se.
    En ella s’haurien de tractar els temes per una major accessibilitat i sostenibilitat dels treballadors al centre, adequació del transport públic als horaris del centre i proximitat de les parades.
    Així com un aparcament tancat de bicicletes i patins que amb això de ben segur s’animaria a utilitzar aquests medis de transport.

Creiem que tancar el parking no es una solució, sense abans buscar un aparcament alternatiu, que afavoreixi l’accés al nostre centre.

Demanem que es busqui una solució pels problemes de mobilitat que això ocasionarà, tant pels usuaris com pels treballadors.

Noticies relacionades: Baleares garantiza la gratuidad de los aparcamientos en hospitales públicos

Enllaç

 https://elpais.com/sociedad/2018/10/30/actualidad/1540915517_850975.html

Comments are closed.