3es Jornades de TCAI-UGT

III JORNADES TCAI-UGT TÈCNICS EN CURES AUXILIARS D’INFERMERIA GRANOLLERS – 1 DE JUNY DE 2017

És gratificant veure créixer als TCAI amb aquesta ja la tercera Jornada, sent coneixedora de la força que estan impulsant en el seu camp i el treball en equip que realitzen i sota el paraigües de “Avenços i eines innovadores dels TCAIS dins d’un equip interdisciplinari caminant cap al reconeixement de la Professió Sanitària” van fent camí amb les Companyes/nys de FPHAG de Granollers.

Us encoratjo a participar activament!

Carmen Martínez González
Secretària de Sanitat  i Serveis Sociosanitaris de la FeSP UGT de Catalunya.

Companyes i companys.
En primer lloc i en nom nostre i dels comitès científic i organitzador, donar-vos les gràcies per l’interès que heu mostrat en la celebració d’aquesta Jornada.
Enguany arribem a la tercera edició, amb moltes ganes i il·lusió per aprendre i conèixer noves experiències, noves eines innovadores i compartir-les entre totes i tots els TCAIS.
Tenir ganes de millorar, d’innovar, de ser cada dia millors professionals, és per el que hem de lluitar junts.
Som una peça fonamental en les cures del malalt, en el seu suport emocional, en la millora de la seva qualitat vital, però en ho hem de creure i hem de lluitar per això.
Caminar cap el reconeixement de la nostra professió com a PROFESSIÓ SANITÀRIA, és un dels reptes que tots junts hem d’emprendre, amb ganes i força i demostrant la nostra experiència, professionalitat i responsabilitat.
En aquesta 3ª Jornada de TCAIS de la UGT de Catalunya, volem que quedi palès que som qui som, gràcies a ser el que som: PROFESSIONALS DE LA SALUT
Agrair el suport dels companys de la FeSP-UGT Sanitat que s’han implicat, al Grup de TCAIS de la UGT de Catalunya, així com el de la Direcció d’Infermeria, Direcció de Persones i Direcció General de la FPHAG per deixar-nos celebrar la 3ª Jornada al nostre Hospital. Estimats companyes i companys, gaudiu i disfruteu.
Sigueu molt benvinguts a casa nostra, a l’Hospital General de Granollers.

Granollers a 22 de febrer 2017
Silvia Franco Mas
Presidència de l’Organització

Segona Jornada Sanitària UGT: Innovació i Desenvolupament Professional del Personal Sanitari

Cartell_jornada_2

Benvolguts Companyes i Companys,

És engrescador continuar contribuïnt en la formació i la projecció científica dels nostres  professionals sanitaris.

Continúa la 2º “Segona Jornada Sanitària UGT: Innovació i Desenvolupament Professional del Personal Sanitari”   un orgull poder passar el testimoni a la Secció Sindical de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona.

Carmen Martínez González

Secretària de Sanitat FeSP-UGT de Catalunya

És un  plaer presentar-vos la “Segona Jornada Sanitària UGT: Innovació i Desenvolupament Professional del Personal Sanitari” que tindrà lloc el proper dia 14 de desembre de 2016 a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona.

Seguir leyendo

ELEGIDA LA NOVA EXECUTIVA DE LA FESP, LA FEDERACIÓ MES GRAN DE SERVEIS PÚBLICS DE LES TERRES DE LLEIDA

img_0070El Saló Víctor Siurana de la UdL ha acollit avui el Congrés constituent de la Federació d’empleats i empleades dels  Serveis Públics (FESP) de la UGT a les Terres de Lleida. Aquesta federació sorgeix de la fusió de la Federació de Serveis Públics i la Federació de Treballadors de l’Ensenyament (FETE) i que forma part del procés de reorganització interna iniciat a la UGT i que preveu passar de set a tres federacions sectorials: indústria, serveis públics i serveis privats. Amb aquesta fusió es pretén tenir, a nivell d’acció sindical, més força, com bé diu el lema que ha presidit la sala: Junts Més Forts.

Seguir leyendo

CONGRÉS DE FUSIÓ DE LES FEDERACIONS DE SERVEIS PÚBLICS I TREBALLADORS DE L’ENSENYAMENT DE LA UGT-TERRES DE LLEIDA

hands
LA UGT-TERRES DE LLEIDA CELEBRA AQUEST DIVENDRES, a la Sala Víctor Siurana de la Universitat de Lleida (UdL) –edifici Rectorat- el Congrés de fusió de dues de les seves federacions: la Federació de Serveis Públics (FSP) i la Federació de Treballadors de l’Ensenyament (FETE).
Aquesta fusió forma part del procés de reorganització interna iniciat a la UGT i que ja s’ha dut a terme a Catalunya y la resta de demarcacions i que preveu passar de set a tres federacions sectorials: indústria, serveis públics i serveis privats.
​​​​​​​
Per tant, la federació que surti del congrés del proper divendres integrarà els treballadors dels sectors de l’administració local, la Generalitat i l’estatal, de la salut i els serveis sociosanitaris, postal… i els de l’ensenyament.
Al Congrés de Lleida es preveu l’assistència de 95 delegats/des que elegiran la nova executiva.

I CERTAMEN DE CARTELLS DE DIVULGACIÓ SANITÀRIA I CURES PER LA SALUT

Benvolguts Companys i Companyes,

Es un gran plaer poder-vos convidar al I Certamen de Cartells de la UGT.

Una iniciativa que es posa en marxa amb la intenció d’instaurar-la bianualment. Aquesta primera edició arrenca amb la col·laboració de la Secció Sindical de l’Hospital de Figueres, grans treballadors/es i companys/es

Carmen Martínez González

Secretària de Sanitat FeSP de Catalunya de UGT

CERTAMEN DE CARTELLS DE DIVULGACIÓ SANITÀRIA I CURES PER LA SALUT

portada_certamentLa UGT de Sanitat té el plaer de convocar-vos al I CERTAMEN DE CARTELLS DE DIVULGACIÓ SANITÀRIA I CURES PER LA SALUT impulsat des de l’ HOSPITAL DE FIGUERES, sota el llema

SANITAT PER A TOTHOM Seguir leyendo

Cursos, premios, becas Boletín informativo EnfiNet septiembre 2016

images (3)XVI CONGRESO DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE MEDICINA DEL DEPORTE

Granada, 23-26 de noviembre de 2016.

+Información: http://www.femede.es/congresodegranada2016/

Fuente: e-mail

XXXVII CERTAMEN DE ENFERMERÍA y VIII DE FISIOTERAPIA “SAN JUAN DE DIOS”

-Plazo de presentación: 20 de febrero de 2017

-Convoca: Escuela Universitaria de Enfermería y Fisioterapia “San Juan de Dios”, Universidad Pontificia de Comillas.

-Cuatro modalidades: Trabajo de Investigación – Proyecto de Investigación – Trabajo Fin de Grado –

Trabajo Fin de Máster

+Información: http://www.euef.comillas.edu/es/certamenes-y-jornadas-gratuitas

Fuente: Diario DICEN

Seguir leyendo

II JORNADA TCAI UGT DE CATALUNYA

jornada_tcai-212x300Es un orgull pels companys i companyes que participem activament en el Grup de TCAIs de la UGT de Catalunya, fer-vos partícips de la presentació d’una Jornada dedicada exclusivament al nostre col•lectiu professional.

Com molts de vosaltres ja sabeu, la reivindicació del nostre col•lectiu segueix vigent després de molts anys, seguim sense ser considerats, com PROFESSIÓ SANITARIA.

La Administració amb la Llei d’Ordenació de les Professions Sanitàries, ens va excloure fent-nos ser sanitaris de segona divisió, per tant les nostres reivindicacions segueixen vigents després de 4 anys d’ un Govern que no ha volgut seure a la Taula de Negociació per modificar la Llei.

Aquesta II Jornada volem que estigui dedicada al desenvolupament de les nostres competències, com podreu comprovar pel contingut del Programa, el protagonisme dels nostres companys TCAIs es total i absolut, tant des de la vessant organitzativa com des de la part científica, incidint de manera evident en les nostres tasques diàries i la nostre importància dins de tot el sistema sanitari
Per tot això només ens queda animar-vos a participar activament en aquesta II Jornada de TCAIs i no només amb la vostra assistència, també amb la vostra aportació en recerca fent-nos arribar els vostres treballs que demostraran una vegada més el que veritablement som com col•lectiu una PROFESSIÓ SANITARIA amb majúscules

AFILIATS :JORNADA GRATUITA.

NO AFILIATS: 20 EUROS FINS EL DIA 16 DE MAIG,A PARTIR DEL 17 DE MAIG,50 EUROS

Us hi esperem a tots i totes

– See more at: http://fspugt.org/hmb/#sthash.Yv49iMLT.dpuf

 

CAMIL ROS, NOU SECRETARI GENERAL DE LA @ugtcatalunya AMB EL 83,55% DE VOTS FAVORABLES

camil_ros_2016

La candidatura del Secretariat Nacional de la UGT de Catalunya liderada per Camil Ros ha estat escollida pel 83,55% dels delegats i les delegades que del 15è Congrés que han exercit el seu dret a vot (377 delegats): 315 han votat a favor de la candidatura, i hi ha hagut 62 abstencions.

El nou Secretariat Nacional de Catalunya estarà format per:

 • Camil Ros, secretari general.
 • Matías Carnero, president.
 • Jordi Camallonga, vicesecretari general d’Àrea Interna.
 • Laura Pelay, vicesecretària general d’Àrea Externa i portaveu.
 • Núria Solé, secretària d’Organització.
 • Nuria Gilgado, secretària Política Sindical.
 • Josep Sancristòfol, secretari de la Regió Metropolitana.
 • Josep M. Violant, secretari d’Administració.
 • José Antonio Pasadas, secretari Polítiques Sectorials.
 • Enriqueta Durán, secretària de Polítiques Socials.
 • David Papiol, secretari de Mobilitzacions i Agitació.
 • Eva Gajardo, secretària d’Igualtat i Formació Professional.
 • Gregori Mondéjar, secretari nacional.
 • Pepi Garcia, secretària nacional.

Aquí teniu l’enllaç a les bio i les fotografies dels nous membres del SNC.

Núria Solé i Domingo, elegida per ser la nova Secretària d’Organització de la UGT de Catalunya durant els propers 4 anys

Núria Solé i Domingo, Secretària General de la UGT Terres de Lleida, des de juny de 2013, nascuda a Lleida l’any 1960. És diplomada en treball social, funcionària i delegada sindical de la UGT, ha estat Presidenta del Comitè d’Empresa de 1994 fins al 2006 i la Junta de Personal  de 2006 fins al 2012 de l’Ajuntament de Lleida.

La companya, Núria Soler, ha estat elegida per a ser escollida com la nova responsable de la Secretària d’Organització de la UGT de Catalunya en el XV Congrés els dies 6, 7 i 8 d’abril de 2016 a Terrassa.

Seguir leyendo