Empleats públics es manifesten per recuperar els seus drets

La UGT-Terres de Lleida, CCOO i IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya), que integren la Taula General de la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya s’han manifestat avui pels carrers de Lleida (des de l’IEI fins a la Delegació del Govern) en protesta per les retallades que la Generalitat ha portat a terme en els últims anys en els sistemes públics d’educació, sanitat, serveis socials o emergències.

IMG_4092

El 6 de novembre passat van començar les mobilitzacions a tot el país per aconseguir una negociació amb l’Administració.   Entre altres mesures, s’exigeix la paga extraordinària del 2012 que catorze comunitats autònomes ja han cobrat.   En educació, es denuncia que des del 2010 s’han perdut el 38% de les retribucions, uns 8.000 euros en el salari d’un docent.   Pel que fa a la sanitat, demanen la retirada de la convocatòria de 340 places per cobrir més de tretze mil vacants o acabar amb els contractes precaris.

Los comentarios están cerrados.