II JORNADA TCAI UGT DE CATALUNYA

jornada_tcai-212x300Es un orgull pels companys i companyes que participem activament en el Grup de TCAIs de la UGT de Catalunya, fer-vos partícips de la presentació d’una Jornada dedicada exclusivament al nostre col•lectiu professional.

Com molts de vosaltres ja sabeu, la reivindicació del nostre col•lectiu segueix vigent després de molts anys, seguim sense ser considerats, com PROFESSIÓ SANITARIA.

La Administració amb la Llei d’Ordenació de les Professions Sanitàries, ens va excloure fent-nos ser sanitaris de segona divisió, per tant les nostres reivindicacions segueixen vigents després de 4 anys d’ un Govern que no ha volgut seure a la Taula de Negociació per modificar la Llei.

Aquesta II Jornada volem que estigui dedicada al desenvolupament de les nostres competències, com podreu comprovar pel contingut del Programa, el protagonisme dels nostres companys TCAIs es total i absolut, tant des de la vessant organitzativa com des de la part científica, incidint de manera evident en les nostres tasques diàries i la nostre importància dins de tot el sistema sanitari
Per tot això només ens queda animar-vos a participar activament en aquesta II Jornada de TCAIs i no només amb la vostra assistència, també amb la vostra aportació en recerca fent-nos arribar els vostres treballs que demostraran una vegada més el que veritablement som com col•lectiu una PROFESSIÓ SANITARIA amb majúscules

AFILIATS :JORNADA GRATUITA.

NO AFILIATS: 20 EUROS FINS EL DIA 16 DE MAIG,A PARTIR DEL 17 DE MAIG,50 EUROS

Us hi esperem a tots i totes

– See more at: http://fspugt.org/hmb/#sthash.Yv49iMLT.dpuf

 

Los comentarios están cerrados.