CONGRÉS DE FUSIÓ DE LES FEDERACIONS DE SERVEIS PÚBLICS I TREBALLADORS DE L’ENSENYAMENT DE LA UGT-TERRES DE LLEIDA

hands
LA UGT-TERRES DE LLEIDA CELEBRA AQUEST DIVENDRES, a la Sala Víctor Siurana de la Universitat de Lleida (UdL) –edifici Rectorat- el Congrés de fusió de dues de les seves federacions: la Federació de Serveis Públics (FSP) i la Federació de Treballadors de l’Ensenyament (FETE).
Aquesta fusió forma part del procés de reorganització interna iniciat a la UGT i que ja s’ha dut a terme a Catalunya y la resta de demarcacions i que preveu passar de set a tres federacions sectorials: indústria, serveis públics i serveis privats.
​​​​​​​
Per tant, la federació que surti del congrés del proper divendres integrarà els treballadors dels sectors de l’administració local, la Generalitat i l’estatal, de la salut i els serveis sociosanitaris, postal… i els de l’ensenyament.
Al Congrés de Lleida es preveu l’assistència de 95 delegats/des que elegiran la nova executiva.

Los comentarios están cerrados.