Segona Jornada Sanitària UGT: Innovació i Desenvolupament Professional del Personal Sanitari

Cartell_jornada_2

Benvolguts Companyes i Companys,

És engrescador continuar contribuïnt en la formació i la projecció científica dels nostres  professionals sanitaris.

Continúa la 2º “Segona Jornada Sanitària UGT: Innovació i Desenvolupament Professional del Personal Sanitari”   un orgull poder passar el testimoni a la Secció Sindical de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona.

Carmen Martínez González

Secretària de Sanitat FeSP-UGT de Catalunya

És un  plaer presentar-vos la “Segona Jornada Sanitària UGT: Innovació i Desenvolupament Professional del Personal Sanitari” que tindrà lloc el proper dia 14 de desembre de 2016 a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona.

Aquesta jornada es proposa com a objectiu principal que els professionals sanitaris disposin d’una plataforma a partir de la qual poder difondre els seus coneixements, entenent la definició de coneixement en el seu sentit més ampli, és a dir incloent des de mètodes d’innovació a projectes d’investigació o tasques professionals. Tanmateix ens agradaria que aquesta cita servís per a potenciar i promoure l’intercanvi d’informació entre els diferents àmbits i estaments sanitaris.

Creiem també que és una ocasió perfecta per a poder presentar comunicacions científiques que afavoreixin el desenvolupament professional i que a la vegada serveixin per a enriquir el vostre currículum personal. El caire dels treballs que es presentin és obert a totes les categories professionals, pel que podrem gaudir d’una visió molt amplia del món sanitari.

Per tot això, des de l’organització us animem a participar en aquest esdeveniment. Estarem encantats de que formeu part d’aquesta Segona Jornada Sanitària UGT: Innovació i Desenvolupament Professional del Personal Sanitari.

Badalona 19 de setembre de 2016
Ana Purificación López López
Presidència de l’Organització

A continuació us adjuntem tota la documentació per poder participar a la jornada:

COM ARRIBAR A LA JORNADA

Los comentarios están cerrados.