3es Jornades de TCAI-UGT

III JORNADES TCAI-UGT TÈCNICS EN CURES AUXILIARS D’INFERMERIA GRANOLLERS – 1 DE JUNY DE 2017

És gratificant veure créixer als TCAI amb aquesta ja la tercera Jornada, sent coneixedora de la força que estan impulsant en el seu camp i el treball en equip que realitzen i sota el paraigües de “Avenços i eines innovadores dels TCAIS dins d’un equip interdisciplinari caminant cap al reconeixement de la Professió Sanitària” van fent camí amb les Companyes/nys de FPHAG de Granollers.

Us encoratjo a participar activament!

Carmen Martínez González
Secretària de Sanitat  i Serveis Sociosanitaris de la FeSP UGT de Catalunya.

Companyes i companys.
En primer lloc i en nom nostre i dels comitès científic i organitzador, donar-vos les gràcies per l’interès que heu mostrat en la celebració d’aquesta Jornada.
Enguany arribem a la tercera edició, amb moltes ganes i il·lusió per aprendre i conèixer noves experiències, noves eines innovadores i compartir-les entre totes i tots els TCAIS.
Tenir ganes de millorar, d’innovar, de ser cada dia millors professionals, és per el que hem de lluitar junts.
Som una peça fonamental en les cures del malalt, en el seu suport emocional, en la millora de la seva qualitat vital, però en ho hem de creure i hem de lluitar per això.
Caminar cap el reconeixement de la nostra professió com a PROFESSIÓ SANITÀRIA, és un dels reptes que tots junts hem d’emprendre, amb ganes i força i demostrant la nostra experiència, professionalitat i responsabilitat.
En aquesta 3ª Jornada de TCAIS de la UGT de Catalunya, volem que quedi palès que som qui som, gràcies a ser el que som: PROFESSIONALS DE LA SALUT
Agrair el suport dels companys de la FeSP-UGT Sanitat que s’han implicat, al Grup de TCAIS de la UGT de Catalunya, així com el de la Direcció d’Infermeria, Direcció de Persones i Direcció General de la FPHAG per deixar-nos celebrar la 3ª Jornada al nostre Hospital. Estimats companyes i companys, gaudiu i disfruteu.
Sigueu molt benvinguts a casa nostra, a l’Hospital General de Granollers.

Granollers a 22 de febrer 2017
Silvia Franco Mas
Presidència de l’Organització

Los comentarios están cerrados.