Nova protesta a Lleida d’UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida per la recuperació dels salaris i per unes pensions dignes

Delegats i delegades de la UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida han dut a terme avui IMG_9456dimarts una nova acció per reclamar millors salaris i més llocs de treball, acabar amb la bretxa salarial i garantir unes pensions dignes. La protesta, que s’ha celebrat conjuntament a tot Catalunya i porta per lema ‘Ara ens toca a nosaltres’, s’ha celebrat davant de la COELL, la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida.

“Ens trobem davant d’una mobilització important”, ha afirmat José Luis Aguilà,

secretari general de la UGT-Terres de Lleida. “La situació no millora, la Patronat no vol negociar, i hem de trobar solucions ja”, ha afegit. I es que aquesta situació s’està estenent “com una taca d’oli”, ha apuntat Aguilà, i per tant, cada dia afecta a més gent. “No podem permetre que els preus continuïn pujant i els salaris dels treballadors es congelin o es baixin”, ha continuat.

Els principals afectats són les dones, els joves i els treballadors de més de 55 anys. En aquest sentit, el secretari general de la UGT-Terres de Lleida ha animat a aquests col·lectius a sortir al carrer per reivindicar els seus drets. “La situació d’avui en dia és igual o pitjor que fa uns anys quan va començar la crisis”, ha apuntat. Però amb una diferència importants: “Moltes empreses ara registren guanys i no els volen repartir amb els treballadors. I això no és just”, ha matisat.

Els sindicats UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida ja han avançat que si la sitació no millora no descarten emprendre un seguit d’accions per trencar aquest bloqueig que es viu en l’actualitat.

Los comentarios están cerrados.