14 JULIOL DIA INTERNACIONAL DELS TCAI’S

Benvolguts/des,
El Sindicat Professional de TCAI de la UGT de Catalunya us vol fer partícips de les properes accions sindicals: D’una banda, el pròxim dia 14 de Juliol es commemora el Dia Internacional del TCAI i des del nostre Sindicat Professional ,que som l’únic sindicat a Catalunya que en fa difusió, hem preparat diverses accions per aquest dia:

1r – Confecció d’un díptic Aquest díptic no només seria per aquest dia en concret. Està dissenyat per aprofitar-lo en totes les pròximes eleccions de l’àmbit sanitari. En el seu disseny apareixen totes les vessants del nostre Sindicat (jurídica, formativa, etc.) i a la contraportada tota la informació específica del Sindicat Professional de TCAI (Facebook, Gmail, Web)

2n -Confecció per part dels nostres companys/es de Sanitat adhesius adreçats al dia 14 de Juliol.

3r – Cartells del grup de TCAI Entenem que som un grup consolidat a la nostra província, però la idea és fer una xarxa en la qual tinguem enllaços a les diferents comarques, per poder difondre tota la informació als possibles i als afiliats arribar als instituts on es forma el nostre col·lectiu i donar l’opció de conèixer el nostre sindicat. D’una altra banda, la iniciativa que ha sorgit d’aquest Sindicat Professional és la creació a partir de l’any vinent 2019, d’un Premi que reconegui la trajectòria professional al Millor TCAI i que atorgaríem el proper 14 de juliol del 2019. Continuar amb les nostres Jornades i poder elaborar d’altres, conjuntament amb altres grups professionals. Elaborar propostes per poder utilitzar en tot l’àmbit sanitari conjuntament (eslògan, cartelleria…) per a fer-nos més visibles.

Una salutació

Víctor José Argilés Castro Responsable del Sindicat Professional de TCAIs de la UGT de Catalunya

Los comentarios están cerrados.