RESUM TEMARI TRANSVERSAL OPOSICIONS ICS 2018-2019

estudiantes universidad

Benvolguts/des companys/es,
Des de Formació Sanitat de la FeSP-UGT Catalunya, hem elaborat aquest llibret de resums dels previsibles temes que conformaran la part transversal dels propers processos d’oposició ICS i que actualment encara s’estan estudiant a Mesa Sectorial de Negociació de l’ICS. Fet pel que encara aquest temari podria patir canvis en els seu contingut.
La proposta realitzada des de UGT Sanitat al Centre Corporatiu del ICS és la de reduir el temari transversal el màxim possible, perquè creiem que és excessiu. A més hem manifestat que volem que el nivell de les preguntes de la prova sigui assolible.
Arrel d’aquesta valoració, hem decidit crear aquest llibret de resum del temes que de moment conformen el temari transversal. Aquest llibret, està format per resums d’elaboració pròpia, text de lleis que calia posar per la seva importància, esquemes i altres recursos.
La finalitat, és que aquest material sigui una eina d’introducció a l’estudi per a les properes proves d’oposició i que es pugui anar estudiant de forma fàcil durant aquest estiu.


Des de UGT-SANITAT continuem treballant per tal que els nostres drets laborals siguin els que ens mereixem, tots els que conformem aquest sindicat som companys vostres, som de diferents categories professionals, uns som fixos, altres interins i d’altres som contractats, fet pel que sabem perfectament quines són les condicions de treball que tenim cada dia als centres on treballem, per aquest motiu sabem què volem, què necessitem i sobre tot QUÈ ENS MEREIXEM.

Us animem a que inicieu l’estudi amb aquest treball que hem realitzat i l’aprofiteu al màxim.

Formació Sanitat FeSP-UGT Catalunya.

VEURE LLIBRE DE RESUMS

Los comentarios están cerrados.