Oferta formativa

 

ForumCatalunya.com
 

web de fòrumcatalunya

 

 

 

 
Des d’aquestes pagines podras gestionar de forma senzilla, intutiva i eficaç totes les teves dades, activitats, cursos, etc.., tant si ets alumne o professor com si formes part o col.labores amb un centre.

La present eina neix fruit de la necessitat creixent d’adaptar l’oferta formativa als constants avanços tecnológics.

Estem convençuts de que el seu us et resultará práctic i util, sigui quin sigui la teva activitat.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
l’Institut per el desenvolupament de la Formació i l’Ocupació, és una fundació privada sense ànim de lucre, creada l’any 1993 per la UGT de Catalunya, com a instrument tècnic que contribueix a facilitar l’adaptabilitat dels treballadors/es als nous escenaris del mercat laboral, a on cada vegada més la qualificació professional esdevé un element estratègic.

L’IDFO proporciona a les treballadores i treballadors eines i instruments que els permetran l’adquisició de competències, habilitats i coneixements adreçats a la millora permanent de la qualificació professional que els possibilita accedir i mantenir una ocupació de qualitat, així com promocionar en la seva carrera professional.

L’IDFO és l’instrument dedicat a gestionar plans de formació i orientació derivats de les polítiques actives d’ocupació, promoure la investigació en metodologies de formació, elaborar materials i recursos didàctics, etc., amb l’objectiu de millorar les capacitats professionals de treballadors i treballadores.

L’IDFO com a instrument de la UGT de Catalunya és una organització amb un paper actiu en el mercat laboral i alhora esdevé un referent per molts treballadors/es, en actiu o en atur, de Catalunya que volen millorar el seu futur professional. 

 
 
   

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.