Benvinguda

Benvinguts a la web de la Secció Sindical de la UGT Atenció Primaria de Lleida. 
 
La nostra empresa té aproximadament uns 1.000 treballadors i és la xarxa de referència de la sanitat Lleidatana conjuntament amb l’Hospital Santa Maria dins del sector de l’antiga XHUP.
 
UGT sempre ha estat present treballant i vetlla’n pels interessos de tots els treballadors/es sigui quin sigui el seu col•lectiu.
Per nosaltres la comunicació amb els treballadors és fonamental e imprescindible per això des de fa temps la nostra secció sindical ha treballat en l’edició de fulls informatius i com la revista PER A TOTHOM i ara els fulls informatius UGT INFORMA.

Tot i així, i donada la complexitat de la nostra empresa i aprofitant les tecnologies de l’informació, ens vàrem plantejar la necessitat de crear la web de la Secció Sindical de la UGT al ambit de primaria.

L’hem creada amb dos objectius: oferir-vos un millor servei d’informació i poder acostar-nos més a vosaltres per rebre qualsevol dubte.

Us oferim participació y comunicació, perquè entre tots tenim que aconseguir millorar les condicions i els drets laborals. 
  
El poder trobar respostes a les vostres necessitats sempre ha sigut la nostra tascà i per poder-lo fer amb la qualitat que us mereixeu, necessitem la vostra col•laboració amb les vostres consultes i comentaris, aprofitem per donar-vos les gracies anticipadament, ja que sense vosaltres això seria impossible.

Secció Sindical UGT Atenció Primaria Lleida. 
Qüestió de credibilitatDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.