TALLER DE DRENATGES PERCUTANIS/TÉCNIQUES BÀSIQUES DE RX INTERVENCIONISTA

El dia 5 d’abril estem en disposició d’oferir-vos el taller de drenatges percutanis/tècniques bàsiques de rx intervencionista per al personal d’infermeria (infermers/es i TCAIS).

Aprendrem d’una forma dinàmica i pràctica quins son els principals cateters i drenatges que s’inserten mitjançant les tècniques radiologiques i quines son les intervencions i cures d’infermeria que tenen a veure amb els procediments.

El taller té una durada de 4 hores en horari de 9 a 13hores a l’aula 2 de Santa Fe.

NOU CURS: TALLER DE CONTENCIONS MECÀNIQUES

Ja tenim en marxa el pla formatiu 2018.

El primer curs/taller ofertat es: TALLER DE CONTENCIONS MECàNIQUES.

Adreçat a : TCAIS, AUX.Sanitaris

Dia: 18 de gener 2018 Aula 2 Santa Fe

Horari:  Edició matí de 10 – 13 hores

Edició tarda de 15 – 18 hores

Preinscripcions tancades.

Preinscripcions via whatsapp al movil de la secció 644.729.701

 

 

AMPLIACIÓ DELS SUPÒSITS PER AL COBRAMENT DEL 100% EN CAS D’IT

Ahir UGT va demanar a l’empresa que se’ns apliquin les millores en materia del cobrament del 100% en cas d’IT aprobades per a la funció pública i que amplien els motius ja existents en:

  • La situació d’incapacitat temporal que derivi d’un tractament de reproducció assistida o durant el període de lactància, encara que no doni lloc a una situació de risc durant la lactància.
  • La situació d’incapacitat temporal derivada de malalties que han estat causa de discapacitat amb grau igual o superior al 33%.
  •  La situació d’incapacitat temporal que sigui conseqüència d’exploracions diagnòstiques invasives, com endoscòpies, colonoscòpies, gastroscòpies, fibroscòpies, cateterismes i altres de similars.
  • La situació d’incapacitat temporal per interrupció voluntària de l’embaràs en el primer trimestre de gestació per inducció farmacològica.
  • La situació d’incapacitat temporal per altres malalties greus i altres de declaració obligatòria, que fins ara no estaven reconegudes, sempre que no requereixin una hospitalització. S’inclouen en aquest apartat les malalties greus recollides a l’annex del Reial decret 1148/2011, de 29 de juliol, per a l’aplicació i desenvolupament, en el Sistema de la Seguretat Social, de la prestació econòmica per cura de menors afectats per càncer o una altra malaltia greu, així com també les cardiopaties isquèmiques. Així mateix, s’inclouen en aquest apartat les malalties subjectes a declaració obligatòria recollides en els annexos I i III del Reial decret 2210/1995, de 28 de desembre, pel qual es crea la xarxa nacional de vigilància epidemiològica.

Llegeix més…

RECOMANACIONS PER EVITAR EL RISC CARDIOVASCULAR

Ens preocupa la teva salut. La vida sedentaria, la alimentació incorrecte i el tabaquisme son factors que impacten negativament en l’estat de salut i predisposen a patir malalties con l’hipertensió, el sobrepes i que augmenten significativament la probabilitat de patir malalties cardíaques (infart) o neurologiques (icuts).

Menjar fruita i verdura cada dia, disminuir el consum de sal i fer activitat física lleugera et poden ajudar a evitar l’aparició d’aquestes malalties.

Dona un cop d’ull al tríptic informatiu sobre com prevenir o minimitzar els factors de risc cardiovascular.

triptic salut cardiovascular ugt

UGT , SEMPRE AMB TU.

TERCERA EDICIÓ TALLER D’ESQUENA PER AL PERSONAL DE NETEJA

Degut a la gran demanda del curs , us oferim la tercera edició del Taller d’esquena per a personal de neteja en torn de matí.

De la mà d’un excel.lent fisioterapèuta podreu corregir i tonificar la vostra esquena , així com aprendre a relaxar la musculatura i evitar lesions per sobrecàrrega.

Vinga! Us hi esperem!

Dia 25 de setembre 2017 de 9:30 a 13:30 a la sala de treball Tercera planta Albada.

Porteu roba còmoda!!

Preinscripcions al mail : ugt.seccio.tauli@gmail.com o al nostre movil de la secció 644.72.97.01

CURS DE GERIATRIA / MALALT FRÀGIL

Ja podeu fer la preinscripcio pel curs que tenim programat al setembre de geriatria / malalt fràgil. 

Les dates son: 6-8-13-15 i 20 de setembre de 9:30 a 13:30 hores a l’aula 2 de Santa Fe

Un curs per de 20h adreçat  a tot el personal que conforma l’equip d’infermeria (infermeres, TCAIS, aux.sanitari) de l’àmbit socio-sanitari o de qualsevol altre unitat però que estigui interesat en aprofondir coneixements en aquesta matèria.

Dins del curs hem incorporat dos tallers pràctics:

 -taller de disfagia

-taller de contencions.

Preinscripcions (fins al 21 d’agost) clicant aqui. 

TALLER D’HIGIENE POSTURAL DE L’ESQUENA PER AL PERSONAL DE NETEJA

Ja el tenim enllestit!

El taller d’higiene de l’esquena per al personal de neteja es farà el dia 26 de juny de 15:30 a 19:30 a la planta 0 de l’Albada. Curs acreditat per l’Institut d’Estudis de la Salut (Generalitat de Catalunya) ,vàlid per al teu curriculum laboral.

Pots fer les teves preinscripcions via whatsapp al mòvil  644.729.701

o emplenant el següent formulari (inscripciones cerradas)

UGT, FORMACIÓ DE QUALITAT

NO HO DONEM PER PERDUT

Avui estem trists.
Trists perquè la comissió paritària del Conveni no ha pogut acceptar la nostra reclamació de tenir un dia mes de festa (tot i que el redactat és clar i l’empresa en el seu dia així ens ho va admetre).
La majoria del comitè d’empresa que en el seu dia va plantejar el referèndum sobre la jornada NO VA VOLER ESCOLTAR la petició d’UGT de demanar el dia festiu extra.
Es paradoxal que la pròpia representació social REGALI un dia de festa a l’empresa.
UGT ho ha demanat en els plens, en les reunions amb la Direcció, per carta, per mail…..i sempre ho hem demanat sols. Ningú ens ha recolzat.
No entenem perquè ho van fer.
No entenem perquè no ens van voler escoltar…nomès podem extreure de tot això que aquells que prometien el canvi, la lluita i la defensa dels drets laborals han avantpossat la seva animadversió cap a UGT per davant de tot.
Han REGALAT el nostre dret a gaudir d’un dia mes de festa recollit en el redactat convenial a canvi de què???
Nosaltres seguirem lluitant. Als jutjats si cal.
EL DIA DE FESTA NO ES REGALA, ES DEFENSA.

Fototeca: 2 de desembre 2015