MILLORES EN ELS CASOS D’IT (INCAPACITAT TRANSITÒRIA)

En la darrera reunió amb l’empresa se’ns va comunicar als membres de tots els comitès de la Corporació que s’han admés com a millores en els casos d’IT (incapacitat transitòria) que tenen dret a percebre el 100% del sou ( a banda de que les que ja teniem):grip

1. Els treballadors que necessiten ser sotmesos a proves diagnostiques a on el facultatiu prescrigui repès posterior a la prova. És a dir, en casos, per exemple com les endoscòpies.

2. Els treballadors que pateixin una malaltia potencialment infecto-contagiosa i que per prescripció mèdica hagin de romandre al domicili (per exemple, conjuntivitis severes,tuberculosis, varicel.la…). ULL no es considera LA GRIP com a malaltia infecciosa.

Per a percebre el 100% del sou en aquests casos heu de posar-vos en contacte amb el servei de salut laboral (ext. 22050) a on un informaran dels passos a seguir.

NI UN FORAT MÉS. RECUPEREM EL QUE ES NOSTRE.

LOS TRABAJADORES DEL TAULÍ COBRARAN EL 100% DE LA PAGA EXTRA

 Tras la reunión mantenida esta mañana entre el consejero de Salud, Boi Ruiz, y el paga extraalcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, sobre la situación económica del Taulí, ha llegado a diferentes acuerdos con el fin de seguir garantizando los derechos salariales de los trabajadores. En primer lugar se ha acordado garantizar la paga extra de Navidad de 2014 e iniciar la elaboración de un plan de gestión, que en ningún caso afectará a las actuales plantillas ni masa salarial, y que estará orientado al pago de todas las pagas 2015 manteniendo el alto nivel de calidad de la Corporación Sanitaria Parc Taulí.

La reunión entre el alcalde y el consejero ha tenido lugar después de la última reunión del Consejo de Gobierno de la Corporación Sanitaria Parc Taulí para dar salida a los problemas planteados.