NOU CURS: TALLER DE CONTENCIONS MECÀNIQUES

Ja tenim en marxa el pla formatiu 2018.

El primer curs/taller ofertat es: TALLER DE CONTENCIONS MECàNIQUES.

Adreçat a : TCAIS, AUX.Sanitaris

Dia: 18 de gener 2018 Aula 2 Santa Fe

Horari:  Edició matí de 10 – 13 hores

Edició tarda de 15 – 18 hores

Preinscripcions tancades.

Preinscripcions via whatsapp al movil de la secció 644.729.701

 

 

TALLER D’HIGIENE POSTURAL DE L’ESQUENA PER AL PERSONAL DE NETEJA

Ja el tenim enllestit!

El taller d’higiene de l’esquena per al personal de neteja es farà el dia 26 de juny de 15:30 a 19:30 a la planta 0 de l’Albada. Curs acreditat per l’Institut d’Estudis de la Salut (Generalitat de Catalunya) ,vàlid per al teu curriculum laboral.

Pots fer les teves preinscripcions via whatsapp al mòvil  644.729.701

o emplenant el següent formulari (inscripciones cerradas)

UGT, FORMACIÓ DE QUALITAT

RESOLUCIÓ D’URGÈNCIA

LA UGT DE CATALUNYA EXIGEIX QUE ELS GOVERNS DEIXIN D’UTILITZAR ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DEL SECTOR PÚBLIC COM A OSTATGES PER DIRIMIR LES SEVES DIFERÈNCIES.desperate-woman-500x500.gif

La UGT de Catalunya, exigeix al Govern de l’estat que complexi amb els seus compromisos i obligacions respecte el finançament autonòmic. De la mateixa manera, la UGT de Catalunya, exigeix al Govern de la Generalitat el compliment estricte i literal de la Resolució 7/XI del Parlament de Catalunya amb la restitució de tots els drets laborals, socials i econòmics que conté, així com la recuperació del nivell i la qualitat dels serveis públics que es mereix la ciutadania del nostre país.

Us adjuntem el text integre resultant del XVè congres d’UGT.

2015-04-07 RESOLUCIO URGENCIA CONGRES UGT CATALUNYA v3

RESOLUCIÓ DE LA COMISSIÓ PARITÀRIA DEL CONVENI SOBRE EL PREMI DE FIDELITZACIÓ

Ahir la paritària del conveni va aprobar que els treballadors que van demanar rebre  el premi de fidelització en forma de remuneració econòmica el podran cobrar.th

Ja podeu demarnar-lo al departament de personal.

Podeu llegir la resolució de la paritària clicant l’enllaç inferior.

Els temes pendents (un dia mes de festa i l’augment de sou de l’1%) queden posposats per a despres del judici d’impugnació del conveni , el dia 13, al TSJC.

Un anirem informant.

resolucio de la paritaria sobre el premi de fidelitzacio

Com tramitar la baixa laboral o la incapacitat temporal (IT)

La incapacitat temporal (IT) o baixa laboral pot ser per diferents motius, i afectarà el treballador de maneres diferents en relació a les retribucions econòmiqgripues que percep per la seva activitat laboral.

Per obtenir la IT, sempre caldrà que demani visita amb el seu metge o metgessa. Depenent de la duració estimada de la baixa mèdica els procediments a seguir són diferents:

– Si la durada estimada del procés és inferior a 5 dies naturals, el metge emetrà un comunicat de baixa i alta al mateix acte mèdic (no hi han partes de confirmació).

– Processos amb duració estimada d’ entre 5 i 30, dies el facultatiu emetrà el comunicat de baixa amb data de revisió mèdica prevista no més enllà de 7 dies naturals des de la data inicial de baixa. Arribada aquesta data el seu metge determinarà si us considera que sou altables o en el cas contrari, emetrà el primer co

Llegeix més…

CURSOS DE CATALÀ 2016

Bon dia a tot@s!

Comença un nou any i amb ell la nova oferta formativa d’UGT.

Aqui us deixem la informació per a fer cursos acreditats d’obtenció del nivell B ,C i D de català amb una flexibilitat horaria molt ample (matins, tardes o dissabtes).

www.forumcatalunya.com
Sin título

POSSICIONAMENT UGT SOBRE LA JORNADA 2016

Amb el nou conveni, els grups del 2 al 7,  tenim dret a :

1. Mantenir la jornada de 1654h (article 19.2)BASTA-YA

2. Mantenir els 3 dies personals.

3. Gaudir d’un dia més d’ajust de festa (dipossició addicional segona).

Aquest ha estat el nostre possicionament des de el principi i així ho vàrem transmetre al Comitè d’empresa. És la demanda que hem portat a la comissió paritària del Conveni i no pensem cedir cap dret laboral més.

ELS NOSTRES DRETS JA NO ES RETALLEN MES.

 

EL GOVERN DE LA GENERALITAT CONTINUA BLOQUEJANT EL RETORN DE LES PAGUES DEL 2012, 2013 I 2014

Des de la UGT de Catalunya s’obrirà un període de mobilitzacions per exigir el seu retorn

Aquest matí s’ha reunit la Mesa d’Empleats Públics de Catalunya on es tractava d’aconseguir que s’apliquin, als treballadors i a les treballadores de la Generalitat, les mesures que s’estan implementant a la resta d’administracions públiques d’arreu de l’estat espanyol i de Catalunya.

Des de la FSP – UGT de Catalunya s’ha exigit el retorn de la paga extra del 2012, 2013, 2014 i dels dies de permisos i condicions de treball que s’han retallat en aquests últims anys.

El Govern de la Generalitat ha posat sobre la taula mesures inconcretes i dilatòries que han fet inacceptable  arriba a un acord. Sembla que el Govern de la Generalitat prioritza Llegeix més…

LOTERIA DE NADAL

Ja tenim la loteria de nadal !

loteria agotada

La pots demanar al teu delegat sindical més proper o al mail ugttauli@tauli.cat.

El preu de la butlleta es de 5 euros.

Molta sort!!!

 

RATIOS INFERMERA-PACIENT I TREBALL A TORNS

Moltes vegades us haureu preguntat: però….segur que puc portar tants malalts? diuen que treballar de nit es perjudicial..serà veritat?

La Societat Espanyola d’Infermeria d’urgències va publicar un estudi molt interessant de les ratios infermera-pacient i el Departament de Treball de la Generalitat ha dedicat un capítol sencer a estudiar els efectes del treball a torns i nocturns en la gent.

Els podeu consultar clicannurse_need_coffee_note_cards_pk_of_10t a sota.

recomendacionratios

treball_a_torns_cat_pr

enfermera desastre

Font: SEEUE i Departament de Treball – Prevenció Riscos Laborals Generalitat de Catalunya.