MILLORES EN ELS CASOS D’IT (INCAPACITAT TRANSITÒRIA)

En la darrera reunió amb l’empresa se’ns va comunicar als membres de tots els comitès de la Corporació que s’han admés com a millores en els casos d’IT (incapacitat transitòria) que tenen dret a percebre el 100% del sou ( a banda de que les que ja teniem):grip

1. Els treballadors que necessiten ser sotmesos a proves diagnostiques a on el facultatiu prescrigui repès posterior a la prova. És a dir, en casos, per exemple com les endoscòpies.

2. Els treballadors que pateixin una malaltia potencialment infecto-contagiosa i que per prescripció mèdica hagin de romandre al domicili (per exemple, conjuntivitis severes,tuberculosis, varicel.la…). ULL no es considera LA GRIP com a malaltia infecciosa.

Per a percebre el 100% del sou en aquests casos heu de posar-vos en contacte amb el servei de salut laboral (ext. 22050) a on un informaran dels passos a seguir.

NI UN FORAT MÉS. RECUPEREM EL QUE ES NOSTRE.

Comments are closed.