Ets aquí
Inici > Sanitat Concertada > INCREMENT 1% A LA SANITAT CONCERTADA (SISCAT)

INCREMENT 1% A LA SANITAT CONCERTADA (SISCAT)

INCREMENT 1% A LA SANITAT CONCERTADA (SISCAT)  

 

Tal com ja us hem anat informant, des de la Secretaria de Sanitat de la FeSP-UGT, hem estat reivindicant el reconeixement retributiu i l’aplicació e implementació de l’1% en tots els centres de la Sanitat Concertada.

Les primeres accions que hem portat a terme han estat diverses reunions amb el CAT-Salut per intentar desbloquejar la situació; la seva resposta (per la reiterada insistència per part dels nostre sindicat)  va ser, tan sols una recomanació perquè el Centres Públics (EPIC’S) poguessin implementar aquest 1% , fet que obre la porta que els diferents Centres facin l’aplicació d’aquesta recomanació amb una interpretació, a la seva conveniència, que com a resultat, a dia d’avui, ha provocat que uns treballadors i treballadores gaudeixin d’aquest dret i uns altres NO.

Darrera aquesta situació, comencem  recorregut jurídic per reclamar aquesta quantitat meritada del proppassat 2016.

Primer, es va presentar un TLC amb el resultat de “NO ACORD”

Segon, el gabinet jurídic de la UGT  planteja interposar demanda individual a tots els Centres que no apliquin la pujada salarial de l’1%.

La UGT no presentarà  cap demanda de conflicte col·lectiu com a sector per no afectar als treballadors i treballadores que ja han percebut aquesta quantitat.

Per tant la nostra lluita estarà encaminada a instar tots els conflictes col·lectius, individualment per Centres, per reivindicar tot allò que és nostre i que ens varen treure per decret llei a la força.

UGT QÜESTIÓ DE CONFIANÇA

Top