Ets aquí
Inici > Sanitat Concertada > RECUPERACIÓ 1% SANITAT CONCERTADA

RECUPERACIÓ 1% SANITAT CONCERTADA

RECUPERACIÓ 1% SANITAT CONCERTADA

Avui s’ha celebrat Consell extraordinari de Direcció del CatSalut, on s’ha aprovat un augment de l’increment  de tarifes pels centres concertats  del 0,63%, que equival a l’increment de l’1% a l’Administració Pública, això serà d’aplicació només a l’any 2017.

La UGT ha votat en sentit desfavorable per les següents raons:

  • No hi ha augment d’increment de tarifa per recuperar l’1% del 2016 (que ja han recuperat i cobrat els empleats públics)
  • No hi ha augment d’increment de tarifa per recuperar la negociació del conveni, que en aquests moments està denunciat i per tant no garanteix la recuperació de les condicions salarials dels treballadors del sector. Cal recordar, que aquesta va ser la raó per la qual la UGT va decidir no denunciar el conveni.
  • No garanteix que la pujada de l’1% pugui estar absorbida per la retallada de la DPO’s com l’any 2016.
  • No hi ha augment d’increment de tarifa per l’impacte econòmic de les darreres sentències dels Tribunals Europeus del reconeixement dels complements salarials en vacances i les indemnitzacions als treballadors i treballadores

La UGT ha estat “novament” la única força sindical que amb el seu posicionament continua reivindicant que ens tornin  tot allò que es nostre.

LA UGT QÜESTIÓ DE CONFIANÇA 

Dilluns 24 d’abril  de 2017

Top