Ets aquí
Inici > Convenis / Paritaries > S’obre la mesa de negociació del conveni de la sanitat concertada

S’obre la mesa de negociació del conveni de la sanitat concertada

Ens han comunicat oficialment que ja està conformada la majoria plena per constituir i obrir la mesa de negociació del Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental concertats amb el Servei Català de la Salut. La convocatòria és el proper dia 21de novembre.

Fa un any que es va denunciar el conveni de la sanitat concertada (SISCAT), però fins ara no s’havia constituit aquesta mesa negociadora. A partir d’ara podem començar a implementar les plataformes dels diversos centres de treball.

La representació a la mesa ha canviat i ara és la següent:
UGT: 5 membres
CCOO: 5 membres
SATSE: 3 membres
Metges de Catalunya: 2 membres

El conveni de la sanitat concertada afecta aproximadament 50.000 treballadors i treballadores d’un 150 centres a tot Catalunya.

Top