Ets aquí
Inici > Convenis / Paritaries > MESA NEGOCIACIÓ CONVENI SISCAT 21/11/2017

MESA NEGOCIACIÓ CONVENI SISCAT 21/11/2017

Companys i companyes us informem que:

Finalment, s’ha constituït la Mesa Negociadora del Conveni Concertada (SISCAT)

En aquest temps no s’havia aconseguit una legitimitat plena per obrir la Mesa, i a més s’havia demanat incloure l’1% en les taules (fet que no es pot portar a terme, donat que el Conveni estableix el requisit que la pujada de tarifes estigui publicada, la qual cosa resta per fer)

La Mesa Negociadora resta constituïda formalment per la següent representació sindical:

5 UGT, 5 CCOO, 3 SATSE i 2 MC

S’ha nomenat el President i la Secretaria de la Mesa per unanimitat. I s’ha establert un calendari de reunions per començar la Negociació, que és el següent;

Dia 29 de Novembre

Dia 11 de Desembre

Dia 18 de Desembre

Cal incidir que la UGT ha demanat, explícitament, una pròrroga d’ ultractivitat d’un any (en l’àmbit de la negociació) per tal d’assegurar-nos un marc temporal còmode i segur per fer una Negociació amb la implementació de les diverses plataformes

La nostra fonamentació per defensar aquesta postura està basada en la inestabilitat del marc polític-social que vivim en aquests moments, a l’ espera de resolució després de la formalització d’un nou arc parlamentari

Us mantindrem informats.

Top