Ets aquí
Inici > Millores Socials > El Govern pagarà finalment a l’abril la part restant de la paga extra de 2012

El Govern pagarà finalment a l’abril la part restant de la paga extra de 2012

Finalment el Govern ha informat que cobrarem a la nòmina del mes d’abril el 20,77% restant de la paga extraordinària de 2012 (en compliment a l’Acord de la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya de 9 de juny de 2016, que preveia que aquest abonament s’havia de fer el mes de març.). Els motius d’aquest endarreriment son la necessitat de tramitar un Decret Llei, atesa la situació actual de manca de Govern i pressupost, i dificultats tècniques que requereixen d’un terminis que feien impossible fer el pagament el mes de març.


Sobre l’aplicació de la cobertura del 100% en casos de grip ens han informat que han donat les pautes oportunes per tal que els responsables de Recursos Humans no hi posin problemes i que l’esmentada malaltía sigui inclosa sense incidències.

Pel que fa al PESCO (Plans d’Estabilització i Consolidació) informen que l’ICS ja va fent les convocatòries i que manca només convocar la mesa negociadora de Laborals per tal d’acordar la distribució per departaments. Pel que fa als temaris del Cos Superior, ens han comunicat que la part general ja està acabada, ja tenen en marxa les parts específiques i esperen poder-ho publicar al mes de maig d’enguany.

Top