Ets aquí
Inici > Convenis / Paritaries > Reunió taula negociadora conveni concertada –SISCAT- dia 06/06/2018

Reunió taula negociadora conveni concertada –SISCAT- dia 06/06/2018

Avui, 6 de juny de 2018 hem tingut nova reunió de la mesa de negociació del II Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d’aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris I Centres de Salut Mental, Concertats amb el Servei Català de la Salut.

A la reunió prèvia de la Comissió de Categories professionals la patronal ha fet entrega de document amb les seves pretensions, pendent de valoració per la part social.

La patronal vol mantenir l’aplicació de l’Estatut Marc (aplicat als treballadors públics) als grups 1,2 i 3, però amb les condicions de la concertada.

Avui ens hem convençut que la part patronal només pretén perdre el temps per poder arribar a final d’any amb l’amenaça de la caiguda del conveni, tal com va passar l’any 2015 i poder augmentar així els seus guanys a costa d’empitjorar les condicions laborals dels treballadors.

 

RECORDEU QUE EL PROPER DILLUNS 18 DE JUNY, A LES 10,30 H , HI HA CONVOCADA UNA ASSEMBLEA ( A LA SEU DEL SINDICAT A RAMBLA STA MÒNICA)  PER DECIDIR EL NOSTRE FUTUR.

 

Sense lluita no ho aconseguirem !!!

Top