Ets aquí
Inici > ICS > ICS: Actualització Borsa de Treball

ICS: Actualització Borsa de Treball

dia-dona

Arran dels problemes sorgits amb l’actualització de la puntuació a Borsa de Treball, UGT ha traslladat al Centre Corporatiu el malestar general provocat per totes les incidències causades i el caos que se’n ha derivat d’aquesta nova actualització.

El Centre Corporatiu ha reconegut que han sorgit més incidències de les que tenien previstes, però que després de detectar-les han posat tots els mitjans possibles per solucionar els incidents a la major celeritat possible.

Així també , ens han informat que un cop realitzada l’actualització, es possible que encara hi hagi algun mèrit no puntuat fer per que la persona afectada ha de realitzar una reclamació i remetre-la a la Unitat de Desenvolupament i Planificació de RRHH del seu àmbit.

També se’ns informa que si és necessari, la propera setmana es realitzarà una nova actualització amb les reclamacions realitzades.

Adjuntem un full de reclamació per comunicar al centre corporatiu qualsevol incidència detectada. (s´ha d´emplenar per duplicat i enregistrar)

UGT QÜESTIÓ DE CREDIBILITAT!!!

Top