Ets aquí
Inici > Noticies > Sentència Casació Tribunal Suprem SISCAT

Sentència Casació Tribunal Suprem SISCAT

Us informen que en data 26 de setembre de 2018 ens ha estat notificada la Sentencia 708/2018 dictada pel Tribunal Suprem, Sala Social, envers la  petició de nul·litat del I Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d’Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental concertats amb el SCS, petició que va iniciar el Sindicat Metges de Catalunya i a la que es van adherir els sindicats FAPIC, CATAC-CTS , USOC.

El Tribunal Suprem desestima totes i cadascuna de les argumentacions que els sindicats demandants feien i declara la plena legalitat i adequació a dret del I Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d’Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental concertats amb el SCS.

Aquesta Sentència posa fi al procediment iniciat en el seu dia davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Tribunal que també va desestimar íntegrament la demanda interposada pel sindicat Metges de Catalunya.

Top