Loteria i calendaris de Nadal

Dilluns és el últim dia per poder comprar la loteria de Nadal de l’HUSJReus.
La loteria juntament amb els calendaris es ficaran a la venda el dilluns a la rambla de l’hospital fins a les 13 h.                                                                                                                                                                                                                         Els calendaris podeu comprar-los des d’avui en els despatxos del Comitè d’empresa, tots els sindicats tenen per vendre al preu de tres euros.

Felicitació nadalenca des de la Secció Sindical de la UGT de l’HUSJReus

 

CONVENI COL·LECTIU DE TREBALL D’HOSPITAL UNIVERSITARI SANT JOANDE REUS, SAM PER ALS ANYS 2017-2019

 S’ha penjat el nou conveni 2017/2018, ho veureu a l’obrir la pestanya de conveni, deixem uns dies l’anterior per si voleu fer comparatives.

Ahir dia/ 04/12/2017 va tindre lloc la signatura del conveni col·lectiu  de  l’ HUSJR.

Des de la Secció sindical de la UGT us volem informar que ahir dia 4 de desembre del 2017, després de gairebé un any de negociacions, amb múltiples reunions i partint d’una plataforma consensuada per tots els sindicats que formen part del Comitè d’Empresa, hem aconseguit signar un Conveni propi on no tan sols hem mantingut el que teníem sinó que ho hem pogut millorar una mica, tant pel que fa a la part econòmica com pel que fa a la part social i d’organització.
Aquest Conveni no ha sigut signat per tots els sindicats: CGT i SATSE no l’ han signat.
La resta de sindicats: Metges de Catalunya, CSI-F, USAE, CCOO i UGT si l’han signat, ja que hem considerat que era importantíssim mantenir un Conveni propi i que fos de la
més llarga durada possible davant del canvi de titularitat que tindrem en el nostre hospital a partir del 2018.
El Cat Salut ha estat d’acord amb la signatura d’aquest Conveni, cosa que ajuda al fet que comencem amb bon peu la creació del nou Consorci hospitalari del qual formarem part breument.
El nou Conveni serà d’aplicació des de gener d’aquest any 2017 per la qual cosa ens queda encara feina per fer, per regularitzar tot el que s’hauria d’estar aplicant fa 11 mesos. En els dies vinents s’haurà de posar fil a l’agulla.
La setmana que ve està previst realitzar una assemblea explicativa del que suposa el nou conveni per tots nosaltres i els canvis que hi ha respecte al que fins ara estava vigent.
Per últim felicitar-nos als sindicats Signants per la feina feta i per poder mantenir Conveni propi, ja que som uns dels pocs hospitals a Catalunya que avui en dia encara manté Conveni propi, amb el difícil que és això.
Seguirem treballant perquè el Conveni sigui d’aplicació i es regularitzi al més aviat possible. 

    Ús seguirem mantenint informats.

Continue reading