La Secció Sindical de la UGT de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus Informa.

Si ets mare treballadora i l’any 2018 vas portar el teu fill o filla a l’escola bressol o llar d’infants ara l’Agència Tributària et permet desgravar-te a la declaració de la renda fins a 1.000 euros més en concepte de maternitat. Els centres són els que han de presentar la informació a l’AgènciaTributària abans del 15 de febrer.

Pregunta a la teva escola bressol o llar d’infants.

https://www.agenciatributaria.es/AEAT.internet/GI45/informacion.shtml

UGT Catalunya INFORMA.

https://twitter.com/ugtcatalunya?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3Augtcatalunya&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.ugt.cat%2F

 

 

UGT DE L’HOSPITAL UNIVERSITARI SANT JOAN INFORMA

La secció sindical de la UGT com a membres del comitè donem difusió al comitè informa.

EL número de loteria 40547 ha estat guanyador de 27,60 € per participació.’horari d’atenció serà de 10 a 13 hores.

                               lista-loteria-navidad

Des del Comitè d’Empresa us volem informar
que el pagament del número de loteria 40547
es realitzarà a la planta -1, al costat de
Proves Especials, concretament a l’últim
mostrador.
Els dies per fer efectiu el pagament de les
butlletes seran els següents dies:Gener: 11, 18 i 25.
Febrer: 1, 8, 15 i 22.
Març: 1, 8, 15, 22 i 29.
Abril: 5 i 12.
L’horari d’atenció serà de 10 a 13 hores.
www.comitehusjr.com

 

 

 

 

LA SECCIÓ SINDICAL DE LA UGT DE L’HUSJ DE REUS INFORMA.

Fins al dia 31 de gener es poden presentar les sol·licituds per les places de la Taxa addicional, de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, que es van publicar al BOPT ( Butlletí Oficial de la Província de Tarragona).

S’oferiran: 25 Places per metges de diferents especialitats, 84 places per Diplomats/es universitàries d’infermeria , 64 places per Tècnics /Tècniques en cures auxiliars d’infermeria, 17 places per Tècnics/tècniques especialistes en diferents especialitats, 22 places per Portalliteres, 4 Places per llevadores, 2 per Fisioterapeutes, 1 plaça per treballador/a social,1 per un educador/a social….

Les convocatòries les podeu trobar també penjades a la web de l’hospital, al Grupinet.

Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

             Aquest procés de selecció es realitzarà durant aquest any 2019.

PER UN COMENÇAMENT D’ANY NOU.

DEMANEM AL’ANY 2019

 De vegades quan acaba un any i comença un altre ens fan i fem aquesta pregunta.

Que demanaràs per aquest any nou? Masses vegades ens veiem sorpresos per les contestacions d’altres, hi ha molt bones intencions amb ells i també en les respostes. Un any nou pot representar una continuació o un nou començament.

Avui en dia en què està tan de moda el reciclatge, que demanem un món més net, amb més claredat en tot, moltes vegades, no ens parem a pensar en totes les coses que tenim, de les que gaudim diàriament i que hem de cuidar perquè no s’escapin entre els dits.

Aquest any nosaltres demanem entre altres coses més pau, demanem un hospital que treballi al cent per cent.

Fem una reflexió i comencem si es cal de nou. No hem de fer més edificis per hospitalització de malalts, si els que tenim no estan plens.

La tecnologia de la qual disposem és molt bona i molt cara, trèiem tot el profit, no cal llogar el que ja tenim.

La nostra Secció sindical de la UGT, ha estat treballant tot l’any juntament amb la resta de sindicats i l’empresa, perquè el conveni col·lectiu que vàrem firmar es compleixi.

La pau social no és gratis, s’ha de construir dia darrere dia, vigilant i treballant.

Per nosaltres és molt important la formació de tots els treballadors, i és per això que estem treballant de valent, perquè tots puguem gaudir d’ella, un pilar molt important.

 Donar un bon servei, cuidar i cuidar-nos a la vegada nosaltres també.

Treballem per la nostra salut i per la del demès, perquè si no hi ha salut que més ens dóna la resta. Per això vàrem crear i incorporar al nostre logo la reflexió: ¡¿Què necessitarem i què perdrem si perdem la salut?! És molt important viure i morir dignament. Ara també volem recordar a totes aquelles persones que lluiten cada dia amb molt de coratge i valentia per viure, dia darrer dia, un dia més. Per això, inclourem “Per un minut més”.

La pàgina web que vàrem crear l’any passat reflecteix una gran part del nostre treball, és important donar-li un cop d’ull de tant en tant.
Aquest any s’ha creat un anuari per tindre a mà petites fites, esperem que us agradi i com sempre esperem seguir treballant per tots vosaltres.

Salutacions de la nostra secció sindical de la UGT a tots els treballadors de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, als nostres companys de la UGT i a totes aquelles persones que durant tot aquest any 2018 han passat per les nostres mans.

Feliç any nou 2019.

LA SECCIÓ SINDICAL DE LA UGT INFORMA

El passat dia 20/12/2018 a les 13 h l’empresa va convocar a la Comissió d’infermeria del comitè d’empresa per informar-nos que el divendres 21 sortirien els Planelles del mes de gener, però que no podíem treure els Planelles anuals, ja que estan treballant a l’hora amb el nou programa informàtic de planificació i l’antic, i que costa de fer-los quadrar, se’ns va dir que intentarien treure’ls pel febrer.
També se’ns va informar que el divendres 21 ja sortirien les 14 places de la taxa de reposició ordinària publicades al BOP i així, ha estat i que aviat també sortiran publicades les 240 places pel grup Sagessa de la taxa addicional, que permetrà donar estabilitat al personal eventual.
A la nostra web també trobareu penjades les convocatòries de les 14 places de la .
Us seguirem informant.

CONVOCATORIA 1 METGE ADJUNT COTTAXA ORDINARIA

HUSJRCONVOCATORIA 1 DUI QUIRURGICA TAXAORDINARIA

HUSJRCONVOCATORIA 1 FARMACEUTIC TAXAORDINARIA Continue reading