Secció Sindical de la UGT de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

 

 

 

El lema per les mobilitzacions d’aquest any és “+ DRETS + IGUALTAT + COHESIÓ. PRIMER LES PERSONES”.

Tarragona:
9.00h Homenatge a Pablo Iglesias, Camp de Mart.
10.00 esmorzar ugetista a la seu de Tarragona.
12.00h manifestació des de la Plaça Imperial Tarraco fins al balcó del Mediterrani.

 

http://www.ugt.cat/manifestacions-del-primer-de-maig-a-tot-catalunya/ Continue reading

Tant com fem, de tant en tant, donem difusió a les notes que passen des de la UGT de com van treballant aquest any, els nostres companys, diferents convenis dels centres del sector sanitari.

UGT Sanitat Concertada.

La secció sindical de la UGT com a membres del Comitè fem difusió del comitè informa.

El Comitè d’Empresa de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, com a conseqüència de l’article del Sr. Xavier Milian (conseller de la CUP al grup de Salut) el passat 29 de març a “tarragonadigital.com”, creiem necessari fer una reflexió al respecte.

Comitè d’Empresa de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

 

Segons les seves paraules, “(…) De totes aquestes propostes, només aquelles que implicaven una pèrdua de drets laborals per part dels treballadors i treballadores són les que han tirat endavant, amb el beneplàcit de la majoria sindical.

 Però, cap d’aquests plans s’ha acabat tirant endavant. (…)”.

Volem recordar que cap dels sindicats que formen l’actual Comitè d’Empresa de l’HUSJR pot estar d’acord amb les seves afirmacions, doncs en cap moment hem donat el beneplàcit en la pèrdua de drets laborals (denúncies a Inspecció del Treball, manifestacions, accions de protesta, declaracions als diaris…) reclamant una millor atenció sanitària a la població i, evidentment, reclamant el nostre salari (que el mateix Consell d’Administració/Ajuntament que va donar el beneplàcit de no pagar-lo, i encara estem amb processos judicials). Com ell mateix reconeix, “cap d’aquests plans s’ha acabat tirant endavant”… potser per la pressió que van exercir els diferents sindicats?. No obstant, s’oblida de dir que la negociació, malgrat ser molt complicada va suposar el manteniment d’un conveni propi amb algunes millores socials. Continue reading