“TE MERECES UN APLAUSO”

DESDE NUESTRA SECCIÓN SINDICAL DE LA UGT EN EL HOSPITAL SANT JOAN DE REUS, OS ENVIAMOS Y PEDIMOS PARA TODOS  ESTOS PEQUEÑOS, GRANDES VALIENTES:                                                                          “UN GRAN APLAUSO”. 

“Te mereces un aplauso”, el vídeo para animar a los más pequeños que luchan contra el cáncer.

UGT SOLICITA COEFICIENTES REDUCTORES PARA LA JUBILACION ANTICIPADA DE PERSONAL DE SERVICIOS SANITARIOS.

UGT exige la rebaja de la edad de jubilación de los profesionales sanitarios.

190207 SOLICITUD COEFICIENTES REDUCTORES SANIDAD

El sindicato reclama al Ministerio de Trabajo que asigne coeficientes reductores para anticipar la edad de jubilación de los sanitarios por estar expuestos a agentes contaminantes o por realizar turnos y guardias.

ConSalud.es

 

https://www.consalud.es/profesionales/ugt-exige-rebaja-de-edad-de-jubilacion-de-profesionales-sanitarios_59959_102.html

 

LA SECCIÓ SINDICAL DE LA UGT DE L’ HUSJ INFORMA I FA DIFUSIÓ

La nostra Secció Sindical, donem difusió i suport, a totes aquelles accions que es porten a terme pels TCAI des del nostre sindicat.

Nosaltres com a Secció Sindical de la UGT de L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus estem com sempre al costat de tots els treballadors. 
El col·lectiu dels TCAIS, fa molt de temps que estan esperant un reconeixement del seu col.lectiu. La UGT (un dels sindicats majoritaris representant dels treballadors) que està present a les taules negociadores, per tant pot negociar directament amb les parts implicades, està lluitant perquè això sigui ací.

La UGT ara Exigeix, pel temps que ha passat i perquè s’ha de fer.

La figura del TCAI s’ha de reconèixer a tots ells nivells. 

UGT SANITAT        Clicar aquí: UGT EXIGIM

 

 

UBICACIÓ DELS CURSOS D’IDFO PER L’HOSPITAL

Estimats companys, malauradament hem de comunicar-vos que els cursos que tenim preparats per vosaltres i posats data, que esperaven poder impartir a les instal·lacions de l’Hospital sant Joan de Reus (com ha estat habitual durant aquests últims anys), de moment i fins que no ens donin l’autorització necessària no els podem fer a l’hospital. Seguirem fent tràmits per poder gaudir d’aquests espais, tot i que de moment els nostres esforços encara no s’han vist recompensats.

Nosaltres com a Secció Sindical seguirem treballant i preparant els cursos amb la mateixa il·lusió de cada dia i fins que tot això no s’hagi resolt, el primer curs s’impartirà amb les mateixes condicions a la seu de la UGT de Reus (Pl. Antoni Villarroel, s/n).

Sentim les incomoditats, que això us pugui causar i esperem que els cursos siguin satisfactoris per tots vosaltres, 

Us anirem informant de les novetats.

Us tornem a passar les dates dels cursos.  Continue reading

SOLICITUD A LA DIRECCIÓN GENERAL DE ORDENACIÓN DE LA SEGURIDAD SOCIAL

La Sección Sindical de la UGT de el Hospital Universitario Sant Joan de Reus hace difusión.

SOLICITUD A LA DIRECCIÓN GENERAL DE ORDENACIÓN DE LA SEGURIDAD SOCIAL.

SE SOLICITA A LA DIRECCIÓN GENERAL DE ORDENACIÓN DE LA SEGURIDAD SOCIAL

Que teniendo por presentando este escrito,(190207 SOLICITUD COEFICIENTES REDUCTORES SANIDAD) conforme a lo establecido en el artículo 16.4 de la Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas, se tenga por formalizada la presente solicitud y en virtud del contenido del mismo, instar para que se inicie de oficio por el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, el procedimiento de la asignación de coeficientes reductores para anticipar la edad de jubilación de los empleados públicos PERSONAL ESTATUTARIO, FUNCIONARIO Y LABORAL DELOS SERVICIOS DE SALUD.

En Madrid, a 7 de febrero de 2019

JULIO LACUERDA CASTELLÓ

SECRETARIO GENERAL FeSP-UGT