Petición de reclasificación a los técnicos de enfermería en una categoría C1.

La Comisión de Sanidad, Consumo y Bienestar Social del Congreso de los Diputados devatira este jueves una Proposición No de Ley para reclasificar a los técnicos de enfermería (TCAI) en una categoría C1.

Los técnicos en cuidados de Enfermería (TCAI) pedirán una subida del nivel de cualificación del título profesional hasta el nivel tres.

https://www.facebook.com/AuxiliaresTCAE/posts/2327697497458968

https://www.redaccionmedica.com/secciones/parlamentarios/el-congreso-debate-subir-200-euros-el-sueldo-a-los-tecnicos-de-enfermeria-6073

 

LA SECCIÓ SINDICAL DE LA UGT DE L’HOSPITAL UNIVERSITARI SANT JOAN INFORMA.

El passat dia 3/12/2018 la direcció de l’hospital va convocar al Comitè d’empresa per informar-nos de les novetats en la gerència de l’hospital.
A la reunió i estaven presents: El director de l’Hospital, Dr. Mateu Huguet. La Presidenta del Consell d’administració, Sra. Noemí Llauradó. L’alcalde de Reus, Sr. Carles Pellicer. El Gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Sr. Ramon Descarrega. El Director del Cat Salut, Sr. Adrià Comella i els comitès d’empresa del grup Sagessa del àmbit sanitari.
Primerament ens van demanar disculpes per les filtracions de la informació i per la precipitació dels esdeveniments.
En aquesta reunió se’ns va informar que a partir d’ara l’Hospital passarà a ser 100% CatSalut, que serem gestionats 100% pel Cat Salut tot i que l’edifici seguirà sent de l’ajuntament, i que mentre estigui vigent el nostre Conveni seguirem tenint Conveni propi, almenys fins desembre del 2019.
Se’ns informa que es crearà una nova empresa on s’englobaran totes les empreses de l’actual grup Sagessa referents a l’àmbit sanitari (CMQ, Primària,…) i que aquesta empresa haurà d’estar constituïda en un any. Serà una empresa no mercantil, empresa de dret públic i servirà per donar estabilitat i una bona assistència. Continue reading

Planella anual

Hem confeccionat una planella anual, any 2019, la podeu descarregar.
Us la podem facilitar també,  dilluns vinent, a l’àrea sindical de l’Hospital Universitari Joan de Reus.

Secció Sindical de la UGT de L´Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Planilla 2019

Planilla Davant