LA SECCIÓ SINDICAL DE LA UGT DE L’HOSPITAL UNIVERSITARI SANT JOAN DE REUS INFORMA.

Des de la nostra secció sindical de la UGT de l’Hospital de Sant Joan de Reus, us volem informar que, després d’un llarg procés de denúncies i visites al Jutjat, l’advocat de l’empresa i l’advocat que ha representat al Comitè d’Empresa (Sr. Corbi), han arribat a un acord perquè se’ns aboni la part restant de les DPOs de l’any 2015 per als grups 1, 2 i 3.1 (el 50%) en un pagament únic el dia 28/02/2020, com a conseqüència de l’acord al què es va arribar al TLC a aquest efecte.

També informar-vos que, si aquestes DPOs no fossin abonades en aquella data, segons informació del nostre advocat, la denúncia seguiria el seu procés ja que, en aquest moment, només resta en suspensió.

Recordar-vos, finalment, que les DPOs de 2016 també estan en via judicial i que no hi havia cap novetat a respecte.

Us mantindrem informats.

La Secció Sindical de la UGT de l’Hospital Universitari Sant Juan Informa

Ahir, 13 de juny de 2019,  s’iban portat a terme tres reunions del Comitè de l’Hospital de Sant Joan de Reus, amb l’empresa.

En la primera reunió es va tractat el tema de solapament de torns. S’ha tractat d’una presa de contacte per establir les directrius per començar a treballar. Com s’enfrontarà, col·lectius i persones afectats per aquesta situació, temps necessari i llocs de treball on s’apliquen els solapaments. A partir d’aquesta reunió, l’empresa i el comitè començarem a treballar en aquest sentit.

Abans d’iniciar la següent reunió, es va parlat de l’aparcament soterrani de l’hospital. A partir del dia 25 d’aquest mes, la gestió de l’aparcament de l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus anirà a càrrec de Reus Serveis municipales . Els preus per als treballadors seran els mateixos que els actuals, l’empresa continuarà fent el mateix abonament de la mateixa manera. Continue reading

LES PÀGINES WEB DE LA UGT ENS INFORMEN.

FeSP UGT Catalunya

 

 

 

Des de la UGT es treballa amb un ventall de pàgines  web que es complementen pel que fa a les informacions que ofereixen. Algunes es porten des de les seccions sindicals de la UGT dels centres i llocs de treball; d’altres des dels diferents col·lectius que representen. Sempre, però, amb l’esperit d’informar, formar i intentar arribar al major nombre possible de treballadors.

En aquestes pàgines podeu trobar els temes que us interessen i fer les consultes que necessiteu en qualsevol moment.

Des de la secció sindical de la UGT de l’Hospital de Sant Joan de Reus volem compartir amb vosaltres algunes d’aquests llocs web i us encoratgem a donar-los un cop d’ull de tant en tant.

Sindicat d’Infermeria de la UGT       http://ugtsanitat.cat/infermeria/

FeSP UGT Catalunya       http://www.ugtsanitat.cat/tcais/

                    HI ÉREM, HI SOM, HI SEREM