LOTERIA DE NADAL 2019

Des de la Secció Sindical de la UGT de l’Hospital Sant Joan de Reus, us informem que a partir del 9 de setembre fins al 15 de desembre es ficaran a la venda les participacions de la loteria de Nadal.

      LOTERIA DE NADAL 2019

                                               22 DE DESEMBRE DEL 2019

La podeu obtenir a l’Hospital (planta -1 en l’Àrea Sindical del Comitè d’Empresa de l’Hospital Sant Joan de Reus) i a través dels membres de les diferents Seccions Sindicals que formen el Comitè d’Empresa.

 La novetat per aquest any és que en cas de sortir premiat el número (amb un premi menor), la butlleta es cobrarà directament en l’administració de loteria numero 8 de Reus.

EL GOVERN  HA APROVAT EL DECRET PERQUÈ ELS INFERMERS/ES S’ACREDITIN PER PRESCRIURE ALGUNS MEDICAMENTS,PER ACONSEGUIR L’ACREDITACIÓ. D’ACCORD AMB EL DECRET ESTATAL.

Ús, fem arribar l’enllaç en què es fa referència a la prescripció de medicaments, per part dels infermers/es. BOE

Real Decreto 1302/2018, de 22 de octubre, por el que se modifica el Real Decreto 954/2015, de 23 de octubre, por el que se regula la indicación, uso y autorización de dispensación de medicamentos y productos sanitarios de uso humano por parte de los enfermeros.

   

Els nostres companys de la UGT ens han passat aquesta notícia per difondre.

EL TSJ DE CATALUNYA TORNA A DONAR LA RAÓ A UGT

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya torna a donar la raó a UGT i reconeix que els treballadors i treballadores de la empresa publica de Serveis d’Emergències Mèdiques SA (SEMSA), integrada aproximadament per 900 empleats, tenen dret a percebre en la seva retribució del mes vacacional el promig anual de totes les seves retribucions i no només d’aquelles que el conveni regula 

Seguir llegint en: http://www.ugtsanitat.cat/sanitat/2018/11/20/el-tsj-de-catalunya-torna-a-donar-la-rao-a-lugt/

UGT DE L’HOSPITAL UNIVERSITARI SANT JOAN DE REUS INFORMA.

la Secció Sindical de la UGT Informa

Des de la Secció Sindical de la UGT us volem informar que ja hem mantingut dues reunions amb l’empresa per parlar del tema d’encavalcament (del solapament) de torns tal com marca la disposició transitòria c) del Conveni col·lectiu 2017/2019         ( pag. 87).

La nostra Secció Sindical ha buscat informació i ha mantingut diverses reunions amb els nostres assessors i advocats per poder enfocar el tema de la millor manera possible.

Creiem que cal que el temps que els diferents grups i equips assistencials utilitzem per efectuar l’esmentat solapament ens sigui reconegut com a temps treballat, ja que és necessari i fa molts anys que es reconeix en les unitats assistencials d’atenció continuada.

Entenem com a solapament encavalcament:

COMITÈ D’EMPRESA DE L ‘HOSPITAL UNIVERSITARI SANT jOAN DE REUS.

Hi ha hospitals que ja ho reconeixen i d’altres que, com nosaltres, que ho estan negociant.

Per altra banda ahir dia 25/07/2019 hem tingut la reunió de la Comissió d’infermeria.

En el punt de les taxes de reposició d’infermeria l’empresa ens ha dit que la selecció de les taxes de reposició ordinària i addicional d’infermeria ja estan llestes i que estan en mans d’intervenció perquè ho autoritzi.

Esperem poder donar-vos més informació en poc temps.