ASSEMBLEA DELEGATS/DES A TARRAGONA

Secció Sindical de la UGT HUSJde Reus

Avui dia 4 de juny, un membre de la nostra Secció Sindical de l’Hospital Sant Joan de Reus ha assistit a l’assemblea de delegats/es que ha tingut lloc al Centre Cívic Bonavista de Tarragona.
Com a oradors principals han parlat el Sr. Pepe Álvarez Secretari Gral. de la UGT, el Sr. Camil Ros Secretari Gral. de la UGT de Catalunya, i el Sr. Joan Llort secretari Gral. de la UGT d’aquí de Tarragona.

Ha començat parla’n la Sra. Mar Vázquez, Seguida dels senyors Camil Ros i Joan Llort, per acabar ha parlat el Sr. Pepe Álvarez.Amb un llenguatge senzill i clar, s’hi han repassat els diferents temes d’actualitat.
Cap a on va i com està la UGT d’avui, temes actuals com les pensions, les noves tecnologies, la igualtat i conciliació familiar en les empreses ……..a poc a poc s’han anat desgranant una sèrie de temes que ens interessen a tots per tenir un pla de futur.
Despès hi ha hagut una ronda de participacions per part dels diferents delegats/es que han volgut aportar la seva visió de diferents ponents.