Atlantics seguros- Informació pels afiliats a la UGT.

Secció Sindical de la UGT HUSJde Reus

Ara els afiliats/des poden disposar d’una cobertura gratuïta de 18.000 € per accident laboral

Els afiliats poden contractar gratuïtament una pòlissa col·lectiva d’accidents que complementa la cobertura de la pòlissa d’accidents Confederal. D’aquesta manera, en cas de mort per accident laboral, els hereus cobrarien un capital de 18.000 € en total.
Tots els afiliats/des d’UGT, sempre que tinguin més d’un any d’antiguitat d’afiliació, estan assegurats per una pòlissa col·lectiva d’accidents a través d’ATLANTIS, que garanteix una indemnització de 9.000 € en cas de mort accidental.

Fins al proper 31 de juliol, els afiliats / des podran complementar aquesta cobertura i multiplicar per 2, subscrivint gratuïtament una pòlissa col·lectiva amb un capital de 9.000 € addicionals en cas de mort per accident laboral. Així doncs, en cas de mort per accident laboral, els beneficiaris cobrarien una indemnització total de 18.000€
Nous afiliats / des
Els nous afiliats / des també poden adherir-se a aquesta pòlissa gratuïta d’accidents, beneficiant-se, durant el primer any d’afiliació, d’una cobertura de 3.000 € per mort per accident 24 hores i de 3.000 € addicionals per mort per accident laboral (6.000 € en total en cas de mort per accident laboral). A partir d’un any d’antiguitat, passen automàticament a tenir la mateixa cobertura de la resta d’afiliats/des.

Omple aquí el formulari online i beneficia’t gratis d’aquest avantatge

Per contractar només cal omplir un formulari on line de ATLANTIS abans del 31.07.18.
Enllaç:
https://www.atlantis-seguros.es/tarif/cupones/seguro-gratuito-ugt.aspx