Este sitio web usa cookies, puedes ver la política de cookies, aquí -
Política de cookies +

DEMÀ ENTRA EN VIGOR PERMÍS DE PATERNITAT DE 5 SETMANES

Secció Sindical UGT de l’HUSJ de Reus informa.

ugthusjr@gmail.com

DEMÀ, DIA  ENTRA EN VIGOR PERMÍS DE PATERNITAT DE 5 SETMANES.

Demà entra en vigor permís de paternitat de 5 setmanes

Demà entra en vigor el permís de paternitat de 5 setmanes, una setmana més que abans.

http://www.ugtsanitat.cat/sanitat/2018/07/04/dema-entra-en-vigor-permis-de-paternitat-de-5-setmanes/

En resum, com a novetat la paternitat s’amplia a 5 setmanes i es permet fraccionar el gaudi de l’última setmana de forma independent a un altre moment dins dels nou mesos següents al naixement o resolució d’adopció o acolliment. En el cas dels treballadors per compte aliena, emparats pel ET, per fraccionar el gaudi de l’última setmana és necessari l’acord entre empresari i treballador. Per als empleats públics, gaudir la 5ª setmana de forma independent, a un altre moment, dins dels 9 mesos següent al naixement o resolució d’adopció o acolliment, és necessari que se li autoritzi per l’Administració en la qual presti serveis d’acord als termes previstos en la seva normativa.

FacebookTwitterGoogle+Compartir