PER UN COMENÇAMENT D’ANY NOU.

DEMANEM AL’ANY 2019

 De vegades quan acaba un any i comença un altre ens fan i fem aquesta pregunta.

Que demanaràs per aquest any nou? Masses vegades ens veiem sorpresos per les contestacions d’altres, hi ha molt bones intencions amb ells i també en les respostes. Un any nou pot representar una continuació o un nou començament.

Avui en dia en què està tan de moda el reciclatge, que demanem un món més net, amb més claredat en tot, moltes vegades, no ens parem a pensar en totes les coses que tenim, de les que gaudim diàriament i que hem de cuidar perquè no s’escapin entre els dits.

Aquest any nosaltres demanem entre altres coses més pau, demanem un hospital que treballi al cent per cent.

Fem una reflexió i comencem si es cal de nou. No hem de fer més edificis per hospitalització de malalts, si els que tenim no estan plens.

La tecnologia de la qual disposem és molt bona i molt cara, trèiem tot el profit, no cal llogar el que ja tenim.

La nostra Secció sindical de la UGT, ha estat treballant tot l’any juntament amb la resta de sindicats i l’empresa, perquè el conveni col·lectiu que vàrem firmar es compleixi.

La pau social no és gratis, s’ha de construir dia darrere dia, vigilant i treballant.

Per nosaltres és molt important la formació de tots els treballadors, i és per això que estem treballant de valent, perquè tots puguem gaudir d’ella, un pilar molt important.

 Donar un bon servei, cuidar i cuidar-nos a la vegada nosaltres també.

Treballem per la nostra salut i per la del demès, perquè si no hi ha salut que més ens dóna la resta. Per això vàrem crear i incorporar al nostre logo la reflexió: ¡¿Què necessitarem i què perdrem si perdem la salut?! És molt important viure i morir dignament. Ara també volem recordar a totes aquelles persones que lluiten cada dia amb molt de coratge i valentia per viure, dia darrer dia, un dia més. Per això, inclourem “Per un minut més”.

La pàgina web que vàrem crear l’any passat reflecteix una gran part del nostre treball, és important donar-li un cop d’ull de tant en tant.
Aquest any s’ha creat un anuari per tindre a mà petites fites, esperem que us agradi i com sempre esperem seguir treballant per tots vosaltres.

Salutacions de la nostra secció sindical de la UGT a tots els treballadors de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, als nostres companys de la UGT i a totes aquelles persones que durant tot aquest any 2018 han passat per les nostres mans.

Feliç any nou 2019.