14 DE MARÇ, DIA CONTRA LES AGRESSIONS EN L’ÀMBIT SANITARI.

La nostra Secció sindical de la UGT de l’Hospital Sant Joan de Reus en el dia 14 de març (Dia contra les agressions en l’àmbit sanitari) demanem un esforç, per part de tots, per minimitzar i erradicar les agressions en l’àmbit Sanitari. Us animem a donar un cop d’ull a aquest enllaç: http://www.ugt.cat/guia-per-a-la-prevencio-de-la-violencia-en-lambit-sanitari/
 
 @ugtcatalunya 

 

Amb  motiu del Dia contra les Agressions en l’Àmbit Sanitari, 14 de març, recomanem la Guia per a la prevenció de la violència en l’àmbit sanitari, elaborada per l’Oficina Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals (OTPRL) de la UGT de Catalunya.

Aquesta guia pretén sensibilitzar sobre la problemàtica de les agressions que pateixen els i les professionals de l’àmbit sanitari, apunta la necessitat de gestionar els actes violents des de la vessant de prevenció de riscos laborals, i recull possibles mesures preventives d’intervenció que s’han de tenir en compte en aquests casos.

Més informacions: https://twitter.com/intent/user?screen_name=ugtcatalunya