Qui Som

Actualització Secció Sindical 2014-2018

Durant l’any 2015 la marxa de CMT de l’Alejandra Alvarenga va fer que la Gema Lopez Montsech – Mecànica Sanitària, entrés com a membre actiu del comitè.

Gener 2016: després de la subrogació del col·lectiu de neteja i manteniment a l’empresa SPS-Bepers, la UGT té representació a les dues empreses.

Octubre 2016: La Isa Buseu s’ha jubilat parcialment, així que el nostre company Edu Rodríguez ocupa ara el seu lloc.

Així queda la nostra representació:

Representant als treballadors/es de IDCQ Hospitales y Sanidad de CMT:

Patricia Carreras, Ana Crespo, Carme Lleti, Gala Valverde, Eduardo Rodríguez i Laura Granero.

Representant als treballadors/es de SPS-Bepers de CMT:

Lidia Gimenez i Gema Lopez

 

barra-separadora punts

Presentació Secció Sindical 2014-2018

Hola a tots/es,

En aquestes eleccions del Comitè d’Octubre 2014, la UGT ha augmentat el número de membres al Comitè d’empresa. Agraïm la confiança que ens heu fet. Seguirem treballant per defensar i millorar les condicions laborals de tots els treballadors/es de Centro Médico Teknon.

Aquests son els membres escollits (ordre candidatura):

Patricia Carreras Mira – Infermera – Membre Comitè i Delegada LOLS

Ana Crespo Moreno – Auxiliar d’Infermeria

Lidia Gimenez Lopez – Mecànica Sanitària

Isabel Buseu Angles – Administrativa

Carme Lleti Curto – Infermera

Alejandra Alvarenga Sarrasqueta – Auxiliar d’Infermeria

Gala Valverde Sanchez – Administrativa – Delegada LOLS

barra-separadora punts

Presentació Secció Sindical 2010-2014

Companys i companyes,

Com ja sabeu, les passades eleccions a membres del comité, Octubre 2010, van ser les primeres en les que participava una representació d’UGT. Vam decidir participar-hi perquè pensem que la representació sindical del nostre Centre podia ser millor del què havia estat fins llavors, amb més dinamisme, amb més representació de tots els col·lectius que hi ha al centre, i sobretot amb més ganes!!
Vam aconseguir tenir representació al nou Comité amb 4 membres que van ser escollits de la llista d’especialistes. Actualment, aquests membres son:
  1. Ana Crespo Moreno – Auxiliar d’infermeria
  2. Lidia Giménez López – Mecànica sanitària
  3. Raul Escarpa – Auxiliar d’Infermeria(Quiròfan)
  4. Robert Fontan Pina – Botones
Per poder obtenir resultats del nostre treball sindical, vam pensar que seríem més forts si constituíem el que es coneix com a Secció Sindical, que és aquell órgan de representació o actuació sindical dins de la nostra empresa, i al marge del comité d’empresa.
D’aquesta manera podem treballar d’una manera independent els temes que més us preocupen sense estar lligats a les directrius dels altres representants del comité d’empresa.
Com reconeix el “dret laboral”, més concretament la Llei Orgànica de Llibertat Sindical (LOLS), i en funció del número de vots aconseguits el dia de les votacions per a l’Elecció del nou Comité, vam designar dos delegats LOLS:
  1. Patricia Carreras Mira – Diplomada en Infermeria
  2. Yuly Inés Cóceres Carrasco – Administrativa
Companys/es, vau depositar la vostra confiança en nosaltres, ara toca treballar, toca donar la cara, toca escoltar-vos, toca defensar-vos! No deixeu de confiar en nosaltres, ja sabeu qui som, acudiu a nosaltres si teniu qualsevol dubte o consulta que us ajudarem.

Actualment estem pendents que l’empresa ens proporcioni un espai físic on poder atendre les vostres consultes o dubtes de qualsevol caire, o on pugueu dipositar les vostres suggerencies. Donem les gràcies al Daniel López(que ja no treballa a la Clínica), i a la Núria Pérez (Administrativa a la Recepció de Teknon) per haver format part d’aquesta Secció Sindical, en els seus inicis.