Del,,es,negociación Col,,ca,Cuadro IT-Convenio y Ley S.S,,ca,Embarazo Lactancia y Parto,,es,riesgos Psicosociales,,ca,ALGUNA,,en,MOVILIZACIONES POR SUBIDAS DE SALARIOS Y DEROGACIONES REFORMAS LABORALES,,ca,Mar,,en,Concentraciones y Manifestación QuironSalud,,ca,Mayo,,en,¿Para qué sirven los sindicatos,,es,II JORNADA DE TCAE DE UGT DE CATALUÑA,,ca,Feb,,en,Suite de WPtouch móvil para WordPress,,en 2014 al 2016

L’any 2014 vam patir la venda de CMT a Quiron. Va ser un any difícil.

Vam signar la pròrroga del Conveni fins desembre de 2015.

Acabant l’any vam tenir eleccions de comitè. La UGT va guanyar 2 delegats i va refermar el seu compromís de defensa dels drets de tots els treballadors/es de CMT.

L’any 2015 CMT es va tornar a vendre, ara al grup IDC. Amb aquests nous propietaris hem hagut de gestionar diverses subrogacions d’activitat empresarial, cosa que ha comportat que treballadors/es de CMT segueixin treballant al centre però ara tinguin un altre pagador.

Un any de molta feina de representació sindical per defensar i mantenir els drets dels treballadors/es subrogats/des.

Al Desembre 2015 es va denunciar el Conveni per iniciar la negociació d’un nou Conveni.

Vam començar l’any 2016 negociant el nou Conveni que vam signar el mes de novembre de 2016 amb vigència fins desembre de 2017.

Vam formar part d’un procés de Fusió empresarial per part de IDC en el qual CMT passava a formar part del Grup QuironSalud, grup que engloba diferents centres hospitalaris del grup IDC.

Vam defensar els drets d’un altre grup de treballadors/es de CMT en una nova subrogació empresarial.

Vam signar un Protocol de Promoció Interna a CMT i es van gestionar 2 processos de convocatòria de vacants a l’àrea hospitalaria de CMT.

Durant l’estiu vam saber que CMT s’havia tornat a vendre ara a Fresenius Helios, un grup alemany. La gestió dels centres del grup quironsalud la seguiria portar el grup IDC.

I durant tot aquest temps hem procurat estar a l’alçada en les consultes personalitzades, en la gestió del conflictes a CMT i proporcionant la informació necessària als treballadors/es del centre.

Hem continuat tenint contacte freqüent amb els assessors de la federació del nostre sindicat així com amb el gabinet jurídic sempre que ha fet falta.