Mobilitat i Accessibilitat a la Ciutat Sanitària de Lleida

Mobilitat i Accessibilitat a la Ciutat Sanitària de Lleida

Per part de la UGT volem manifestar que, en referència a la importància de la mobilitat de les persones treballadores i usuaris de la ciutat sanitària (HUAV, HUSM, 11 de Setembre, UdL, IRB …), en diverses ocasions hem emplaçat a l’obertura de la mesa de la mobilitat. Aquesta mesa està formada per part de l’Ajuntament de Lleida, ATM, HUSM, HUAV i els sindicats (no es reuneix des de l’any 2013).

Per la nostra part, hem reclamat en diverses ocasions, tant a l’ajuntament de Lleida com a  les diferents direccions de gerència,  la NECESSITAT d’obrir la mesa, que és la que ens ha de servir, entre altres coses, per aportar solucions a les problemàtiques tant de les persones treballadores com dels usuaris.

Problemes detectats i aportacions manifestades pels nostres companys/es:

  • Elaborar un pla de mobilitat i sostenibilitat dins de l’empresa.
  • Promoció del transport públic amb un sistema tarifari que el faci més accessible.
  • Adequació dels horaris del transport als torns de treball dels centres sanitaris.
  • Al cap 11 de setembre no existeix  una parada de bus públic  (Ubicació del Centre de  Rehabilitació i la fundació Miquel Marti i Pol. Necessitat de les persones amb mobilitat reduïda).
  • Plans de formació i sensibilització de seguretat viària en termes de mobilitat dins de l’empresa. La seguretat viària en els accidents in itinere  és fonamental si volem reduir els accidents i la sinistralitat laboral.
  • I d’altres qüestions…

Així doncs, des de la UGT sol·licitem, a les parts que corresponguin, la reactivació de  la comissió de mobilitat que ja existia per tal de detectar i  solucionar els problemes, fent un transport més segur, sostenible i saludable.

 

UGT QÜESTIÓ DE CREDIBILITAT

 

Comments are closed.