TALLER DE DRENATGES PERCUTANIS/TÉCNIQUES BÀSIQUES DE RX INTERVENCIONISTA

El dia 5 d’abril estem en disposició d’oferir-vos el taller de drenatges percutanis/tècniques bàsiques de rx intervencionista per al personal d’infermeria (infermers/es i TCAIS).

Aprendrem d’una forma dinàmica i pràctica quins son els principals cateters i drenatges que s’inserten mitjançant les tècniques radiologiques i quines son les intervencions i cures d’infermeria que tenen a veure amb els procediments.

El taller té una durada de 4 hores en horari de 9 a 13hores a l’aula 2 de Santa Fe.

MILLORES EN ELS CASOS D’IT (INCAPACITAT TRANSITÒRIA)

En la darrera reunió amb l’empresa se’ns va comunicar als membres de tots els comitès de la Corporació que s’han admés com a millores en els casos d’IT (incapacitat transitòria) que tenen dret a percebre el 100% del sou ( a banda de que les que ja teniem):grip

1. Els treballadors que necessiten ser sotmesos a proves diagnostiques a on el facultatiu prescrigui repès posterior a la prova. És a dir, en casos, per exemple com les endoscòpies.

2. Els treballadors que pateixin una malaltia potencialment infecto-contagiosa i que per prescripció mèdica hagin de romandre al domicili (per exemple, conjuntivitis severes,tuberculosis, varicel.la…). ULL no es considera LA GRIP com a malaltia infecciosa.

Per a percebre el 100% del sou en aquests casos heu de posar-vos en contacte amb el servei de salut laboral (ext. 22050) a on un informaran dels passos a seguir.

NI UN FORAT MÉS. RECUPEREM EL QUE ES NOSTRE.

LOS TRABAJADORES DEL TAULÍ COBRARAN EL 100% DE LA PAGA EXTRA

 Tras la reunión mantenida esta mañana entre el consejero de Salud, Boi Ruiz, y el paga extraalcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, sobre la situación económica del Taulí, ha llegado a diferentes acuerdos con el fin de seguir garantizando los derechos salariales de los trabajadores. En primer lugar se ha acordado garantizar la paga extra de Navidad de 2014 e iniciar la elaboración de un plan de gestión, que en ningún caso afectará a las actuales plantillas ni masa salarial, y que estará orientado al pago de todas las pagas 2015 manteniendo el alto nivel de calidad de la Corporación Sanitaria Parc Taulí.

La reunión entre el alcalde y el consejero ha tenido lugar después de la última reunión del Consejo de Gobierno de la Corporación Sanitaria Parc Taulí para dar salida a los problemas planteados.