CURS D’ACTUALITZACIÓ EN PSIQUIATRIA

Segons el pla formatiu d’UGT Tauli us podem oferir el següent curs el proper mes d’abril:

 ACTUALITZACIÓ EN PSIQUIATRIA I PRINCIPALS SINDROMS PSIQUIATRICS

Té una durada de 12 hores i es lliurarà certificat d’aprofitament enregistrat a l’Institut d’Estudis de la Salut , Generalitat de Catalunya. Válid per al credit anual de formació i per als nivells de desemvolupament.

Adreçat a: Infermers/es, TCAIS i aux. sanitaris

Dates: 25, 17 abril i 4 i 9 de maig en torn de mati o tarda.

Lloc: UGT Valles occidental Rambla, 73 Sabadell

El curs es GRATUÏT PER A AFILIATS, i per a NO afiliats tindrà un cost de 5 euros que s’haurà d’abonar el primer dia del curs.

Podeu fer la preinscripció clicant aqui.

TALLER DE DRENATGES PERCUTANIS/TÉCNIQUES BÀSIQUES DE RX INTERVENCIONISTA

El dia 5 d’abril estem en disposició d’oferir-vos el taller de drenatges percutanis/tècniques bàsiques de rx intervencionista per al personal d’infermeria (infermers/es i TCAIS).

Aprendrem d’una forma dinàmica i pràctica quins son els principals cateters i drenatges que s’inserten mitjançant les tècniques radiologiques i quines son les intervencions i cures d’infermeria que tenen a veure amb els procediments.

El taller té una durada de 4 hores en horari de 9 a 13hores a l’aula 2 de Santa Fe.

SIGNAT CONVENI PER A ESTUDIAR MASTERS UNIVERSITARIS (EXCLUSSIU PER A AFILIATS)

Bon dia companys/es,

Us comuniquem que hem signat un acord amb l’empresa FNN (cursosfnn.com), ampliant d’aquesta manera la cartera de serveis formatius que actualment oferim a UGT

A continuació us adjuntem el document pdf on es detalla la promoció de MASTERS i EXPERTS UNIVERSITARIS. Conté descomptes per realitzar estudis de Màster, Especialista i un programa modular que consisteix en una oferta de Màster + 3 especialistes.

Aquests estudis van destinats per una part a infermeria però també tenim de caire transversal per totes les categories.

Els cursos es poden iniciar en qualsevol moment, la durada mínima per poder finalitzar els estudis d’experts és de 2 mesos, màster 4 mesos i el programa modular 6 mesos.

Podeu descarregar el catàleg de cursos en l’enllaç INFO GENERAL MASTERS y EXPERTOS (1)

 

NOU CURS: TALLER DE CONTENCIONS MECÀNIQUES

Ja tenim en marxa el pla formatiu 2018.

El primer curs/taller ofertat es: TALLER DE CONTENCIONS MECàNIQUES.

Adreçat a : TCAIS, AUX.Sanitaris

Dia: 18 de gener 2018 Aula 2 Santa Fe

Horari:  Edició matí de 10 – 13 hores

Edició tarda de 15 – 18 hores

Preinscripcions tancades.

Preinscripcions via whatsapp al movil de la secció 644.729.701

 

 

TALLER D’HIGIENE POSTURAL DE L’ESQUENA PER AL PERSONAL DE NETEJA

Ja el tenim enllestit!

El taller d’higiene de l’esquena per al personal de neteja es farà el dia 26 de juny de 15:30 a 19:30 a la planta 0 de l’Albada. Curs acreditat per l’Institut d’Estudis de la Salut (Generalitat de Catalunya) ,vàlid per al teu curriculum laboral.

Pots fer les teves preinscripcions via whatsapp al mòvil  644.729.701

o emplenant el següent formulari (inscripciones cerradas)

UGT, FORMACIÓ DE QUALITAT

RESOLUCIÓ D’URGÈNCIA

LA UGT DE CATALUNYA EXIGEIX QUE ELS GOVERNS DEIXIN D’UTILITZAR ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DEL SECTOR PÚBLIC COM A OSTATGES PER DIRIMIR LES SEVES DIFERÈNCIES.desperate-woman-500x500.gif

La UGT de Catalunya, exigeix al Govern de l’estat que complexi amb els seus compromisos i obligacions respecte el finançament autonòmic. De la mateixa manera, la UGT de Catalunya, exigeix al Govern de la Generalitat el compliment estricte i literal de la Resolució 7/XI del Parlament de Catalunya amb la restitució de tots els drets laborals, socials i econòmics que conté, així com la recuperació del nivell i la qualitat dels serveis públics que es mereix la ciutadania del nostre país.

Us adjuntem el text integre resultant del XVè congres d’UGT.

2015-04-07 RESOLUCIO URGENCIA CONGRES UGT CATALUNYA v3

RESOLUCIÓ DE LA COMISSIÓ PARITÀRIA DEL CONVENI SOBRE EL PREMI DE FIDELITZACIÓ

Ahir la paritària del conveni va aprobar que els treballadors que van demanar rebre  el premi de fidelització en forma de remuneració econòmica el podran cobrar.th

Ja podeu demarnar-lo al departament de personal.

Podeu llegir la resolució de la paritària clicant l’enllaç inferior.

Els temes pendents (un dia mes de festa i l’augment de sou de l’1%) queden posposats per a despres del judici d’impugnació del conveni , el dia 13, al TSJC.

Un anirem informant.

resolucio de la paritaria sobre el premi de fidelitzacio

Com tramitar la baixa laboral o la incapacitat temporal (IT)

La incapacitat temporal (IT) o baixa laboral pot ser per diferents motius, i afectarà el treballador de maneres diferents en relació a les retribucions econòmiqgripues que percep per la seva activitat laboral.

Per obtenir la IT, sempre caldrà que demani visita amb el seu metge o metgessa. Depenent de la duració estimada de la baixa mèdica els procediments a seguir són diferents:

– Si la durada estimada del procés és inferior a 5 dies naturals, el metge emetrà un comunicat de baixa i alta al mateix acte mèdic (no hi han partes de confirmació).

– Processos amb duració estimada d’ entre 5 i 30, dies el facultatiu emetrà el comunicat de baixa amb data de revisió mèdica prevista no més enllà de 7 dies naturals des de la data inicial de baixa. Arribada aquesta data el seu metge determinarà si us considera que sou altables o en el cas contrari, emetrà el primer co

Llegeix més…

CURSOS DE CATALÀ 2016

Bon dia a tot@s!

Comença un nou any i amb ell la nova oferta formativa d’UGT.

Aqui us deixem la informació per a fer cursos acreditats d’obtenció del nivell B ,C i D de català amb una flexibilitat horaria molt ample (matins, tardes o dissabtes).

www.forumcatalunya.com
Sin título