SIGNAT CONVENI PER A ESTUDIAR MASTERS UNIVERSITARIS (EXCLUSSIU PER A AFILIATS)

Bon dia companys/es,

Us comuniquem que hem signat un acord amb l’empresa FNN (cursosfnn.com), ampliant d’aquesta manera la cartera de serveis formatius que actualment oferim a UGT

A continuació us adjuntem el document pdf on es detalla la promoció de MASTERS i EXPERTS UNIVERSITARIS. Conté descomptes per realitzar estudis de Màster, Especialista i un programa modular que consisteix en una oferta de Màster + 3 especialistes.

Aquests estudis van destinats per una part a infermeria però també tenim de caire transversal per totes les categories.

Els cursos es poden iniciar en qualsevol moment, la durada mínima per poder finalitzar els estudis d’experts és de 2 mesos, màster 4 mesos i el programa modular 6 mesos.

Podeu descarregar el catàleg de cursos en l’enllaç INFO GENERAL MASTERS y EXPERTOS (1)

 

RATIOS INFERMERA-PACIENT I TREBALL A TORNS

Moltes vegades us haureu preguntat: però….segur que puc portar tants malalts? diuen que treballar de nit es perjudicial..serà veritat?

La Societat Espanyola d’Infermeria d’urgències va publicar un estudi molt interessant de les ratios infermera-pacient i el Departament de Treball de la Generalitat ha dedicat un capítol sencer a estudiar els efectes del treball a torns i nocturns en la gent.

Els podeu consultar clicannurse_need_coffee_note_cards_pk_of_10t a sota.

recomendacionratios

treball_a_torns_cat_pr

enfermera desastre

Font: SEEUE i Departament de Treball – Prevenció Riscos Laborals Generalitat de Catalunya.

MILLORES EN ELS CASOS D’IT (INCAPACITAT TRANSITÒRIA)

En la darrera reunió amb l’empresa se’ns va comunicar als membres de tots els comitès de la Corporació que s’han admés com a millores en els casos d’IT (incapacitat transitòria) que tenen dret a percebre el 100% del sou ( a banda de que les que ja teniem):grip

1. Els treballadors que necessiten ser sotmesos a proves diagnostiques a on el facultatiu prescrigui repès posterior a la prova. És a dir, en casos, per exemple com les endoscòpies.

2. Els treballadors que pateixin una malaltia potencialment infecto-contagiosa i que per prescripció mèdica hagin de romandre al domicili (per exemple, conjuntivitis severes,tuberculosis, varicel.la…). ULL no es considera LA GRIP com a malaltia infecciosa.

Per a percebre el 100% del sou en aquests casos heu de posar-vos en contacte amb el servei de salut laboral (ext. 22050) a on un informaran dels passos a seguir.

NI UN FORAT MÉS. RECUPEREM EL QUE ES NOSTRE.

INSCRIPCIONS OBERTES A LES 1RES JORNADES PER A PORTALLITERES/ZELADORS

El proper dia 18 de març us convidem a participar en la primera jornada UGT Parc Tauli adreçada a portalliteres,zeladors i auxiliars sanitaris. Sota el lema “Què som?” volem parlar sobre les diferentes realitats que envoltan la figura del portalliteres, discutir sobre les tasques que fan, els diferents rols que poden adoptar i tindreu la oportunitat de consultar dubtes legals sobre la feina del vostre dia a dia.

La jornada es cel.lebrarà al Casal Pere Quart de Sabadell (Rambla,69) i es TOTALMENT GRATUITA I OBERTA A TOTHOM.

INSCRIPCIONS TANCADES.

Podeu consultar el programa (definitiu) clicant AQUI.

Us hi esperem!

Cartell Jornades Definitiu-page-001

COMPATIBILITAT INFERMERA

Ja podeu consultar (clicant sobre l’enllaç inferior) la normativa publicada al DOGC per  la qual es prorroga tres anys més (fins 2017) la compatibilitat per als professionals d’infermeria per a treballar en dues empreses públiques alhora (amb les limitacions horaries pertinents segons marca la normativa laboral).

Compatibilitat Infermeria

CURS DE SOLDADURA

Ugt treballa per les necessitats reals que els professionals de la corporació manifestan.

Donat que en l’actualitat dins del programa institucional de formació (PIF) no s’oferta cap acció específica, i molt menys pràctica, per als professionals de manteniment, i escoltant les seves peticions, la secció sindical UGT ha dissenyat un curs de soldadura que se celebrarà el mes de novembre i en el qual participaran molts dels professionals de manteniment de la corporació.

El curs té una durada de 40 hores i és eminentment pràctic. Un cop finalitzat  els alumnes podran assolir qualsevol tasca de reparació i de vegades, inclús , de creació de peces.

Les materies impartides seran:

* Prevenció de riscos laborals

* Fonaments del procès de soldar per arc elèctric amb electrodes revestits.

*Fonaments del procès de soldadura amb MIG-MAG

*La soldadura TIG

*La soldadura oxicetilènica.

Des de UGT us animem a que ens informeu de quines necessitats de formació teniu en el vostre lloc de feina i intentar dissenyar-vos un curs a mida.

 

 

 

 

 

1eres JORNADES UGT PARC TAULÍ PER A TCAIS

El proper 15 d’octubre la secció sindical UGT del Parc Taulí celebrarà les 1eres Jornades per a tècnics en cures d’infermeria (TCAI) / Auxiliars d’infermeria.

Et convidem a participar en aquesta jornada perquè d’ençà l’inici de la professió saSin títulonitària, els diferents actors s’han vist sotmesos a nombrosos canvis.
Entre ells, els actuals TCAI, que primer van ser personal amb bona voluntat però sense formació i que actualment són professionals amb un alt grau de compromís, bona formació i actitut.
En la distribució dels centres el TCAi forma part de l’equip d’infermeria i ha de tenir coneixements sanitaris, així com paciencia i empatia. Alhora que cal que tinguin una bona forma física, doncs la movilització dels pacients així ho requereix.
Tot i que el decret 203/1997 de 30 de Juliol estableix el currículum formatiu de grau mijà de cures auxiliars d’infemeria, la realitat en els centres de treball no concorda amb les expecatives que crea aquest decret i amb les funcions i actuacions que les/els TCAI podrien desenvolupar.
Es per això que cal tenir clar ON SOM I ON VOLEM ARRIBAR.
Amb aquesta Jornada volem respondre qüestions com:

* Perquè si jo faig la feina l’ha de signar, a la història del pacient, un altre professional?
* Si sóc responsable per desenvolupar una competencia, perquè no se’m reconeix?
* Perquè no tinc un referent de la meva professió i qui em mana sempre és un professional infermer que sovint no és sensible a la meves necessitats professionals?
* Perquè la por a perdua d’uns professionals impediex el meu creixement.

Aquestes són preguntes que escoltem en les converses de passadís entre TCAI i a les que volem donar ,si no resposta, si un espai de debat que ens permeti avançar.
Es per això que et convidem a participar i a dir la teva, en un espai lliure i sense embuts.

Podeu fer la inscripció online i properament consultar el programa definitiu de la jornada.

S’accepta l’enviament de posters i s’entregarà al final de la jornada un premi a la millor presentació. Podeu consultar les bases i la normativa d’enviament clicant sobre l’enllaç de sota.

Més info trucant a la secció sindical UGT Taulí extensió 22325 o bé:

.

NORMAS PARA PRESENTACION DE POSTERS 1RA JORNADA TCAIS UGT

diptic tcais

 Finalitzat el plaç d´inscripció