RATIOS INFERMERA-PACIENT I TREBALL A TORNS

Moltes vegades us haureu preguntat: però….segur que puc portar tants malalts? diuen que treballar de nit es perjudicial..serà veritat?

La Societat Espanyola d’Infermeria d’urgències va publicar un estudi molt interessant de les ratios infermera-pacient i el Departament de Treball de la Generalitat ha dedicat un capítol sencer a estudiar els efectes del treball a torns i nocturns en la gent.

Els podeu consultar clicannurse_need_coffee_note_cards_pk_of_10t a sota.

recomendacionratios

treball_a_torns_cat_pr

enfermera desastre

Font: SEEUE i Departament de Treball – Prevenció Riscos Laborals Generalitat de Catalunya.

COMPATIBILITAT INFERMERA

Ja podeu consultar (clicant sobre l’enllaç inferior) la normativa publicada al DOGC per  la qual es prorroga tres anys més (fins 2017) la compatibilitat per als professionals d’infermeria per a treballar en dues empreses públiques alhora (amb les limitacions horaries pertinents segons marca la normativa laboral).

Compatibilitat Infermeria

UNA NUEVA FORMA DE VER LA ENFERMERIA REVOLUCIONA LAS REDES SOCIALES

MLPela1El lema es rotundo, sin duda “Soy enfermera y me la pela si ‘siempre se ha hecho así’ Hastag de twitter:  #MLPela  .

Y consigue lo que busca. Que los profesionales de la Enfermería se fijen, lo analicen y, en casi todos los casos, lo apliquen, se sumen al mismo y multipliquen su efecto. La burgalesa Azucena Santillán, profesora en la Escuela de Enfermería y bloguera pionera de la enfermería basada en la evidencia puso a rodar hace unos meses en su página web la imagen de un conocido personaje infantil de los años 70, Pipi Calzaslargas, con la frase: «Soy enfermera y me la pela si ‘siempre se ha hecho así’». Llegeix més…

XXI congrés nacional català d’urgències i emergencies

Els propers dies 10 i 11 d’abril se cel.lebrarà, com cada any, el congrés nacional català d’urgències i emergències organitzat per la SOCMUE (Societat Catalana de medicina d’ugències i emergències) a la localitat de Seva.

En cada congrés es va fent evident la creixent presència i rellevància de la infermeria d’urgències,cosa que el converteix en una bona eina d’aprenentatge i de plataforma per a donar a conèixer la tasca de tots professionals que treballem en l’àmbit.

Podeu consultar el programa i fer les inscripcions clicant sobre el següent enllaç:

http://www.congresurgencies.cat

Congres 2014