1eres JORNADES UGT PARC TAULÍ PER A TCAIS

El proper 15 d’octubre la secció sindical UGT del Parc Taulí celebrarà les 1eres Jornades per a tècnics en cures d’infermeria (TCAI) / Auxiliars d’infermeria.

Et convidem a participar en aquesta jornada perquè d’ençà l’inici de la professió saSin títulonitària, els diferents actors s’han vist sotmesos a nombrosos canvis.
Entre ells, els actuals TCAI, que primer van ser personal amb bona voluntat però sense formació i que actualment són professionals amb un alt grau de compromís, bona formació i actitut.
En la distribució dels centres el TCAi forma part de l’equip d’infermeria i ha de tenir coneixements sanitaris, així com paciencia i empatia. Alhora que cal que tinguin una bona forma física, doncs la movilització dels pacients així ho requereix.
Tot i que el decret 203/1997 de 30 de Juliol estableix el currículum formatiu de grau mijà de cures auxiliars d’infemeria, la realitat en els centres de treball no concorda amb les expecatives que crea aquest decret i amb les funcions i actuacions que les/els TCAI podrien desenvolupar.
Es per això que cal tenir clar ON SOM I ON VOLEM ARRIBAR.
Amb aquesta Jornada volem respondre qüestions com:

* Perquè si jo faig la feina l’ha de signar, a la història del pacient, un altre professional?
* Si sóc responsable per desenvolupar una competencia, perquè no se’m reconeix?
* Perquè no tinc un referent de la meva professió i qui em mana sempre és un professional infermer que sovint no és sensible a la meves necessitats professionals?
* Perquè la por a perdua d’uns professionals impediex el meu creixement.

Aquestes són preguntes que escoltem en les converses de passadís entre TCAI i a les que volem donar ,si no resposta, si un espai de debat que ens permeti avançar.
Es per això que et convidem a participar i a dir la teva, en un espai lliure i sense embuts.

Podeu fer la inscripció online i properament consultar el programa definitiu de la jornada.

S’accepta l’enviament de posters i s’entregarà al final de la jornada un premi a la millor presentació. Podeu consultar les bases i la normativa d’enviament clicant sobre l’enllaç de sota.

Més info trucant a la secció sindical UGT Taulí extensió 22325 o bé:

.

NORMAS PARA PRESENTACION DE POSTERS 1RA JORNADA TCAIS UGT

diptic tcais

 Finalitzat el plaç d´inscripció