SIGNATURA DEL 1ER CONVENI DE LA SANITAT CONCERTADA CATALANA

Companys/es, tal i com ja us varem avançar divendres passat:

Ahir dilluns 25 de maig de 2015, va tenir  lloc una nova reunió amb les parts negociadores (sindicats i patronals); i és per aixó que la fsp-ugt de catalunya us informa que només manca el fet de poder rellegir, contrastar i valorar, de svoz86forma definitiva, l’últim redactat d’aquest 1r conveni de la sanitat concertada a catalunya.
Durant aquest mati/migdia l’acostament entre les parts ha estat important i coincident vers l’articulat definitiu del texte, en la seva totalitat.
Ahir a la tarda vàrem rebre la convocatòria oficial, per part del president de la taula negociadora, per al proper dijous 28 de maig; de no haver-hi cap causa sobrevinguda aquests dies, la FSP-UGT està en disposició de procedir a la signatura del conveni.

Moltes Gràcies
Us seguirem informant puntualment, gràcies.

UGT-INFORMA-MESA-CONVENI-DILLUNS-25-de-maig-de-2015-ok-OK

 

Comments are closed.