RESOLUCIÓ D’URGÈNCIA

LA UGT DE CATALUNYA EXIGEIX QUE ELS GOVERNS DEIXIN D’UTILITZAR ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DEL SECTOR PÚBLIC COM A OSTATGES PER DIRIMIR LES SEVES DIFERÈNCIES.desperate-woman-500x500.gif

La UGT de Catalunya, exigeix al Govern de l’estat que complexi amb els seus compromisos i obligacions respecte el finançament autonòmic. De la mateixa manera, la UGT de Catalunya, exigeix al Govern de la Generalitat el compliment estricte i literal de la Resolució 7/XI del Parlament de Catalunya amb la restitució de tots els drets laborals, socials i econòmics que conté, així com la recuperació del nivell i la qualitat dels serveis públics que es mereix la ciutadania del nostre país.

Us adjuntem el text integre resultant del XVè congres d’UGT.

2015-04-07 RESOLUCIO URGENCIA CONGRES UGT CATALUNYA v3

Comments are closed.