Benvinguda

Amics i amigues, heu entrat a la web de la Secció Sindical de la UGT de la Corporació parc Taulí de Sabadell.

La nostra empresa té aproximadament un 3.000 treballadors i és un punt de referència de la sanitat a la nostra comarca i dins del sector de la XHUP ( Xarxa d’hospitals d’utilització pública).

La comunicació amb els treballadors és fonamental i per això des de fa temps la nostra secció sindical ha treballat molt en aquest tema. Vàrem començar publicant la revista MOU-TE i també els fulls UGT INFORMA. Tot i així, i donada la magnitud de la nostra empresa, de vegades se’ns fa difícil fer arribar la informació a tot arreu. Per aquest motiu ens vàrem plantejar la necessitat de crear la web de la Secció Sindical de la UGT.

Aquesta web que veieu, l’hem creada amb l’objectiu d’acostar-nos més a vosaltres, oferir-vos un millor servei i perquè els companys d’altres empreses que hi entrin s’enriqueixin amb les nostres/vostres informacions.

Ens agradaria que fos també un tipus de vincle amb vosaltres, on la participació ens comuniqui les vostres demandes laborals, i on poguem trobar respostes a les vostres necessitats. Entre tots aconseguirem millorar les condicions i drets laborals.

A la Secció Sindical de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell COMPTEM AMB TU i ESTEM AMB TU.

Secció Sindical UGT CSPT