Ets aquí
Inici > Inici > LA UGT DE CATALUNYA EXIGEIX LA REGULACIÓ DE LES OFERTES DE TREBALL

LA UGT DE CATALUNYA EXIGEIX LA REGULACIÓ DE LES OFERTES DE TREBALL

La UGT de Catalunya ha Opacitat-ofertes-treballpresentat un informe sobre l’opacitat i les precarietat a les ofertes de treball que trobem avui dia.

Es tracta d’un estudi qualitatiu on s’han seleccionat 300 ofertes de treball de tot Catalunya i que aboquen la realitat que vivim a casa nostra. Sota la disfressa de recuperació econòmica les autoritats amaguen llocs de treball de molt poca qualitat, amb unes condicions laborals pèssimes i que no permeten a la població que hi accedeix poder viure amb una qualitat de vida digna, tot i estar treballant. No es tracta només de sortir de la crisi, sinó de com en sortim.

Una de les variables que s’ha estudiat, i apareix a l’informe, és la informació no disponible a les ofertes de treball que es presenten, que solen coincidir amb les condicions laborals de la feina. La meitat de lesofertes no inclouen la dada del salari, el 52,19% no inclouen l’horari, el 30,22% no inclouen el tipus de jornada i el 12,89% no inclouen el tipus de contracte.

A més, un 46% de la contractació que s’ofereix és temporal i respecte el temps mínim d’experiènciarequerit per poder optar-hi als llocs de treball, el 28% d’ofertes demanen experiència però no especifiquen de quant temps i el 26% demana un mínim d’un any.

Top